Sanax A.Ş.?den Ceylanpınar Belediye Spor Oyuncularına Moral Yemeği

Ceylanpınar?daki Sanayi Sitesi ve The White Corner Konutları ile ilçenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen SANAX İnşaat Enerji A.Ş.?nin Yönetim Kurulu, Ceylanpınar Belediyesi sporcuları ile moral yemeğinde bir araya geldi.

SPOR 20.12.2014 16:31:26 8599 0
Sanax A.Ş.?den Ceylanpınar Belediye Spor Oyuncularına Moral Yemeği
Birinci Amatör A Grupta mücadele eden ve Antrenör Ahmet Ayhan’ın gelişi ile beraber son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Ceylanpınar Belediyespor’a moral desteği devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve oynadığı futbol ile tüm gözleri üzerlerine çeken mavi-beyazlı ekibin futbolcu ve teknik ekibine Ceylanpınar Sanayi Sitesi ve The White Corner Konutları ile ilçenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen SANAX İnşaat Enerji A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Öcalan tarafından moral yemeği verildi. Ceylanpınar’da özel bir restaurantta verilen yemeğe Ceylanpınar Belediyespor Kulüp Başkanı Hidayet Dik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbolcular katıldı.

Ceylanpınar Belediyespor Kulüp Başkanı Hidayet Dik yaptığı konuşmada “Tüm futbolcularımızın göstermiş olduğu üstün başarıları ve centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum. Ceylanpınar Belediyesi olarak spor için gayretli olan gençlerimize imkan vermek üzere her türlü gayreti göstermekteyiz’’ dedi.

SANAX İnşaat Enerji A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Öcalan ise ‘’Futbolcularımızı ve yönetimi gruptaki başarılı mücadeleden dolayı tebrik ediyor ve devamlı yanlarında olduklarımı ve destekçileri olduğumu bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Takımının gün geçtikçe daha iyiye gittiğini belirten Antrenör Ahmet Ayhan “Kalan maçlarımızda iyi performans sergileyerek puan cetvelinde üst sıralara çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.