Urfa Sınırında, Mehmetçiğe ?Anneler Günü? sürprizi

Şanlıurfa?da sınır hattında nöbet tutan asker annesini karşısında görünce donup kaldı.

GÜNCEL 9.05.2016 09:12:59 1360 0
Urfa Sınırında, Mehmetçiğe ?Anneler Günü? sürprizi
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan Tekçe Hudut Karakolu'nda nöbet tutan askere 'Anneler Günü' sürprizi yapıldı. Kulübede nöbet tutarken annesini bir anda karşısında gören asker önce durdu ardından sevinç gözyaşı döktü.
Akçakale ilçesinin Suriye ile sıfır noktasında bulunan Tekçe Hudut Karakolunda vatani görevini yapan Barış Keser'e 'Anneler Günü' sürprizi yapıldı. Yalova'da yaşayan anne Havva Keser, Anneler Gününde oğluyla hasret giderdi.
Tabur Komutanı Yarbay Gürkan Işıl annesi ile dakikalar sonra buluşacağından habersiz nöbet tutan asker Barış Keser’den önce tekmil aldı. Ardından Keser’e anneler günü alsancak escortiyle annesini arayıp aramadığını sordu. “Daha annemi arayamadım” yanıtı veren Keser’e Yarbay Gürkan sol tarafına bakmasını istedi.
Komutanının emri ile sol tarafına bakan Asker Barış Keser annesini görünce bir an donup kaldı. Sonra annesine sarılarak gözyaşı döken Barış Keser annesi Havva Keser ile özlem giderdi. Annesi Havva Keser’i böylesi anlamlı bir günde karşısında görmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Barış Keser buna vesile olan komutanlarına teşekkür etti.