Yılmaz: ?Şanlıurfaspor Sahipsiz Değil?

Şanlıurfa mevcut yönetimde görev alan ve Şanlıurfaspor sahipsiz değil diyerek sahip çıkan Mehmet Yılmaz ilk kongreye de gelerek aday olduğunu söyledi.

SPOR 21.06.2019 10:01:05 1112 0
Yılmaz: ?Şanlıurfaspor Sahipsiz Değil?

208-2019 Futbol Sezonunda bir yandan maddi sıkıntılarla bir yandan rakiplerle boğuşan Şanlıurfaspor yine de adını play offa yazdırmıştı. Play off maçlarında istediği sonucu almayarak iki maçta mağlup olup elendi.

Şanlıurfaspor yönetimi yeni sezon için ve içinde bulunduğu maddi sıkınlar için olağan üstü kongre kararı aldılar. GAP Vadisi tesislerinde yapılan kongrede kongre de çoğunluk sağlanamadığı için kongre bir hafta sonraya erteledi.

Mozaik konferans salonunda yapılan ikinci kongrede aday çıkmamasından dolayı kongre bir hafta sonraya erteledi. Bu durum karşısında Şanlıurfaspor taraftarları iyice kararsızlığa koyarak takımın durumu ne denizli escort diye tartışmalar başladı.

“ŞANLIURFASPOR SAHİPSİZ DEĞİL”  

Şanlıurfa mevcut yönetimde görev alan ve Şanlıurfaspor sahipsiz değil diyerek sahip çıkan Mehmet Yılmaz ilk kongreye de gelerek aday olduğunu söyledi.

Yılmaz, kongre ve Şanlıurfaspor hakkında yapığı açıklamada, ben Şanlıurfaspor için elimi değil gövdemi bile taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan adayı Yılmaz şu görüşlere yer verdi, “Olağanüstü kongre kararının alınmasından buyana 3 kongre süreci aşılmasına rağmen 2 milyonluk şehrin takımına kimse sahip çıkmamıştır.

İlk andan beri bu işte elimi değil gövdemi taşın altına koymaya adayım diyen Mehmet Yılmaz dışında kimse gerçek manada bir adım atmamıştır. Adaylığı kesinleşmemesine rağmen puan silme cezasının yaşanmaması için taahhüt ettiği parayı yatırdım. Cumartesi günkü kongre süresinden sonra Şehrin dinamiklerinin de desteğiyle gerek transfer tahtası gerek transfer konusunda çok büyük işlere imza attık. Mevcut yönetimin desteğiyle Allah’ın izniyle Şanlıurfaspor’a başkan olacağım. Taraflı tarafsız herkesin desteğini bekliyorum” dedi.