Yeşilçam`ın Ustaları Arpak Kardeşler ile `Biziz` dedi!

Yeşilçamın usta oyuncuları yıllar sonra Arpak Kardeşler?in yeni albümlerinin ilk klip çalışması için bir araya geldiler. 2013 yılında yaptıkları ?Mevsimsiz Türküler? albümü ile dikkatleri üzerine çeken Arpak Kardeşler yeni albümlerinin ilk klip çalışması

KÜLTÜR - SANAT 25.12.2013 09:49:41 3701 0
Yeşilçam`ın Ustaları Arpak Kardeşler ile `Biziz` dedi!
Eşref Kolçak, İlyas Salman, Bahar Öztan, Bedia Ener ve yeni kuşağın başarılı oyuncularından Dilek Serbest’in rol aldığı klip çalışması renkli anlara sahne oldu. Başarılı Yeşilçam ustaları bizlik olgusu içinde yıllardır canlandırdıkları karakterlerden ötürü yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Klip çalışması aynı zamanda bir ilki gerçekleştirdi. Yıllarca Yeşilçam kültüründe devleşen iki yıldız Eşref Kolçak ve İlyas Salman’ın bir arada yer aldıkları ilk proje “Biziz” klibi oldu. Başarılı sanatçı Bahar Öztan ilk defa bir klipte kamera karşısına geçti.

Yeni albüm ve klip ile ilgili bir açıklama yapan Ekrem ve Mehmet Arpak, yıllardır birbirinden farklı karakterlerle toplum zihninde yer etmiş ustaları saygıyla anmak ve “bizlik” olgusunu ekrana yansıtmak istediklerini dile getirdiler. Ekrem Arpak, “Ülkemizde bir ayrışma havası hakimken bir sanatçı olarak buna duyarsız kalmak istemedik. Yeni albümümüzde ki en değerli eserlerimizden biri ‘Biziz’ şarkısı. İlk klipimizi bu şarkıya çekmek istedik. Bir olmaya biziz demeye ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçmekteyiz. Biz olmak adına kimliklerimizin, nerede ya da nasıl yaşadığımızın bir önemi yok. Yıllardır bizdik şimdide biziz. Bunu güzel ülkemize hatırlatmak istedik. Şarkımız toplumun farklı kesimlerinden insanların bizliğini anlatıyor. Fabrika işçisinden öğrencisine, mevsimsiz solanlardan hayatta olanlara buca escort geniş bir açıyla insanımızı anlatıyor. Arpak Kardeşler olarak bizde bu insanları yıllardır beyaz perdeye aktaran büyük emekleri ile toplumun her kesiminden insanlara sanatsal ruh kazandıran değerli oyuncularımızla şarkımızın insanlara ulaşacağını düşündük. Onların her biri zaten farklı karakterler olarak zihnimizin içindeler. Onlarda yıllardır bizliği anlattılar bizim gibi.” dedi.

Yeşilçamın duayenleri İlyas Salman, Eşref Kolçak ve Bahar Öztan Arpak Kardeşler'in "Biziz" adlı şarkısnın klibinde oynadı. Çekimleri Ataşehir de gerçekleştirilen klipte birlik olmanın önemine dikkat çekildi.

Arpak Kardeşler’in “İşte O Zaman & Jera Bejin” albümü 1 Ocak 2014 tarihinde raflarda ki yerini alacak. "Mevsimsiz Türküler" albümünde Ceylanpınar’da mermilerin altında çektikleri“Hore” klipi ile büyük bir başarıya bir sanatçı duyarlılığı ile imza atan Arpak Kardeşler yine aynı albümde yer alan “Ha Baba De Baba” isimli şarkılarına çektikleri ilginç klip ile yurt dışından da ciddi bir hayran kitlesi edinmişlerdi.