Yazarlar ve Şairler Suruç'ta Bir Araya Geldi

.

YEREL 11.10.2023 00:29:00 416 0
Yazarlar ve Şairler Suruç

Araştırmacı Yazar ve Halk Şairi Recep Fırat'ın ilk kez düzenlediği 1. Suruç Kültür, Sanat ve Edebiyat Yazarlar ve Şairler Şöleni’nde bir araya gelen aydınların sesleri Suruç'ta sanatsal söylem ve şiirsel tınılarla yankılandı.

Kültür, Sanat ve Edebiyat Şöleni’nde yazar ve şairler kitaplarını okuyucularıyla buluşturdu.

Yazar-şair Fırat tarafından Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen etkinliğin, kültüre, sanata, bilime, tarihe, edebiyata, medeniyete ve insanlığa ışık tutarak gelenekselleşmeye doğru bir adım olduğu ifade edildi. . Suruç Kültür, Sanat ve Edebiyat Yazarlar ve Şairler Şöleni her yıl pek çok yazar ve şairi bir araya getirecek.

İmza törenleri ve söyleşilerin gerçekleştirileceği Şölen'e her yıl yoğun katılım sağlanacak. Panellerin ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı Yazarlar ve Şairler şöleni etkinliklerle dolu olacak. Her yıl 8 Ekim'de düzenlenecek olan Suruç Kültür, Sanat ve Edebiyat Yazarlar ve Şairler Şöleni'ne her renkten ve düşünceden yazar ve şairler katılacak. Bu yıl ilkine katılan yazar ve şairlerimiz.

Sabri Fırat, Abdurrahman Aydoğdu, Müslüm Güç, Aysel Özdemir, Meral Bayat, Fazîle Aşar Aydınalp, Elif Sümer, Hasan Kaya, Halil Doğan, Necdet Şansal, Ali Uyan Hasan Yıldız, Sait Kendirci, Mehmet Yakup Aslan, Mehmet Acıoğlu, Salih Bencik, Fedli Keser, Hadîce Demir, Recep Fırat.

1. SURUÇ KÜLTÜR SANAT VE EDEBİYAT, YAZARLAR VE ŞAİRLER ŞÖLENİ ' adıyla 

Tarih ; 8 Ekim 2023 pazar 

Saat ; 13:30   17:30 

 Harput Dibek Coffee Suruç’ta gerçekleşti. 

Ülkemizin aydınları yazarlar ve şairler geçmişin yüzünde güzel bir hatıra bıraktı...

Şiir ve  söyleyişi seslerinin yankılandığı  şölen plaket takdimiyle sona erdi.

Edebiyatın bütünleştirici gücüne inanan aydınlar, sanatseverler tarafından yalnız bırakılmadı.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Yazarlar Şairler Suruç' Araya Geldi