vivo’dan öğrencileri sevindirecek karne hediyeleri

vivo çocuklarına karne hediyesi olarak telefon almak isteyen velilere şık tasarım ve güçlü teknolojik özelliklere sahip telefonlarını indirimli fiyatlar ve hediye fırsatları ile sunuyor. 5 Şubat tarihine kadar devam edecek olan sömestir kampanyası kapsam

TEKNOLOJİ 17.01.2024 14:10:27 131 0
vivo’dan öğrencileri sevindirecek karne hediyeleri

Öğrencilerin yarı yıl tatili heyecanı yaklaşırken, vivo çocuklarına karne hediyesi olarak telefon almak isteyen velilere şık tasarım ve güçlü teknolojik özelliklere sahip telefonlarını indirimli fiyatlar ve hediye fırsatları ile sunuyor. 5 Şubat tarihine kadar devam edecek olan sömestir kampanyası kapsamında vivo, akıllı telefonlarını online satış platformu myvivoshop.com’dan satın almayı tercih eden tüketicilere 500 TL’ye varan indirim kuponları ve Y36'ya özel kaçırılmayacak taksit fırsatı veriyor.

vivo’nun şık ve zarif tasarımı güçlü teknik özelliklerle birleştiren akıllı telefonları sömestir tatiline girerken çocuğunuz için en güzel karne hediyesi olabilir. Yarı yıl tatilinde vivo’nun akıllı telefonları ile keyifle oyun oynama, eğlenceli anlarını ve anılarını sınırlara takılmadan kaydedip saklama, dizi ve filmleri yüksek görüntü kalitesiyle keyifle izleme olanağı verebilirsiniz. vivo, 5 Şubat tarihine kadar devam eden sömestir kampanyası ile en yeni teknolojilere sahip telefonlarını online satış platformu myvivoshop.com adresinden satın alacak kullanıcılara sepette 500 TL’ye varan indirim fırsatı veriyor. İndirim kuponlarının yanı sıra vivo, V29 Serisi akıllı telefon alan tüketicilere telefonlarının yanında 1.999 TL değerinde akıllı kulaklık ve 2.249 TL değerinde 1 yıl ücretsiz ekran onarımı da hediye ediyor. Sömestire özel Y36 modelinde peşin fıyatına 6 taksit imkânı da tüketicileri bekliyor. vivo telefonlarını myvivoshop.com üzerinden satın alan tüketiciler 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisine de sahip oluyor. Üstelik vivo kullanıcılara güncel, güvenli, istikrarlı ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi sunmak için akıllı telefonlarını iki büyük Android Güncelleme garantisi ve üç yıla kadar Android Güvenlik Güncelleme garantisi ile satışa sunuyor.

Tatilde eğlenceli anılar V29 Serisi ile ölümsüzleşiyor

Orta segmentte ilk olan 120Hz kavisli AMOLED ekranları ile V29 5G ve V29 Lite; son derece şık, yüksek performanslı ve uygun fiyatlı telefon alternatifleri olarak dikkat çekiyor. V29 5G’nin yenilikçi “Star Işığı” (Aura Light) özelliği ile çocuğunuz günün her saatinde ve her türlü ışık koşulunda birbirinden güzel ve etkileyici portre ve fotoğraflar; ön kamerasının 50 MP AF Grup Selfie'si ve Süper Grup Videosu gibi özellikleri, genişletilmiş görüş alanı ve hassas otomatik netleme yetenekleri ile de kalabalık arkadaş gruplarının birbirinden güzel fotoğraf ve selfie’lerini çekebilir. IP68 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklılığını ispatlayan V29 bu özelliği ile de çocuğunuzun uzun yıllar sorunsuz kullanabileceği bir telefon.

Bütçe dostu V29 Lite da güçlü kamera ve fotoğrafçılık özellikleri ile çocuğunuzun en mutlu anlarını ölümsüzleştirebileceği ideal bir seçenek. Optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip 16MP ön kamera, sarsıntı önleyici 64MP ana kamera, 2MP bokeh, 2MP makro lensten oluşan üçlü arka kamera sistemi ve “Çift Pozlama” gibi özellikleri ile akıllı telefon çocuğunuza etkileyici fotoğraflar çekme olanağı veriyor. Birbirinden renkli pozlama seçenekleri, yaratıcılığa olanak veren modları, filtreleri ve efektleri ile V29 Lite 5G hem fotoğraf hem videoda benzersiz deneyimler sunuyor.

Y36 ile çocuğunuz tüm oyun ve anılarını sınırlara takılmadan telefonunda saklasın

Uzun ömürlü, yüksek performanslı ve geniş depolama alanına sahip bir telefon arayan veliler için vivo Y36 ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Gelişmiş kamera ve güçlü batarya özellikleri ile dikkat çeken Y36’nın 16 MP ön kamerası, 50MP arka ana kamerası ve bu kameraya eşlik eden 2MP derinlik sensörü ile çocuğunuz harika fotoğraflar çekebilir. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 680 işlemcisinden alan Y36; yüksek performansı ve geniş depolama alanı ile de çocuğunuzun gereksinimlerini en iyi şekilde karşılıyor. Çocuğunuzun daha fazla uygulamayı kolaylıkla kullanmasına olanak tanımak için 8GB+8GB Genişletilmiş RAM 3.0 ile gelen telefonun 256 GB depolama alanı da microSD kartla 1 TB’a kadar genişletilebiliyor. Böylece çocuğunuz istediği kadar oyun ve videoyu telefonunda istediği kadar saklayabiliyor.

Yerli üretim vivo Y Serisi’nde her bütçe ve ihtiyaca uygun akıllı telefon var

vivo’nun üretimini Türkiye Gebze fabrikasında gerçekleştirdiği Y serisinde yer alan  Y35, Y22s, Y27, Y17s ve Y16 modelleri arasından da çocuğunuza en telefonu seçebilirsiniz. Toza karşı IP5X ve suya karşı IPX4 sertifikalı ve yüksek performanslı Y35 ile çocuğunuz 7 saatin üzerinde aralıksız oyun oynayabilir, 14 saatin üzerinde HD film izleyebilir. Çizilme ve parmak izlerine dayanıklı Y35, uzun ömürlü pili, hızlı sarjı ve yapay zekâ destekli güç tasarrufu teknolojisi sayesinde yüzde 100 şarj edildiğinde yaklaşık 2 gün açık kalabiliyor.

vivo Y22s, 50 MP yüksek çözünürlüklü kamerası, 2MP Bokeh kamerası, 4 cm'ye kadar yaklaşan Makro Kamerası ve loş ışıkta bile mükemmel netlikte selfie'lere imkân veren 8MP HD ön kamerası sayesinde karanlık ortamlarda bile çocuğunuzun eğlenceli anlarını kayda almasına olanak sağlar. Çocuğunuz Y22s’in güçlü kapasiteli pili ve AI güç tasarrufu teknolojisi ile 21,5 saat film izleyebilir veya 9,4 saat yoğun grafikli oyun oynayabilir.

vivo Y27 artırılabilir depolama alanı sayesinde çocuğunuza istediği kadar uygulama, video ve fotoğrafı indirme ve saklama imkânı sağlarken, su sıçramalarına karşı IP54 dayanıklılık sertifikasına sahip Y17s’nin güçlü işlemci ve artırılabilir depolama alanı ile de çocuğunuz rahatlıkla güzel anların keyfini çıkarabilir. Şık bir görünüm ve rahat bir tutuş deneyimi sunan, sekiz çekirdekli işlemci ve 4 GB RAM ile güçlendirilen Y16 da 5MP selfie kamerası, 13MP ana kamera ve 2MP makro kameradan oluşan yapay zekâ destekli kamera seti ile çocukların yaratıcılığına yaratıcılık katıyor.

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, benzersiz yaratıcılığı sayesinde kullanıcılara giderek daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunuyor. vivo toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay ve Xi'an’daki Ar-Ge merkezleri ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık ve görüntüleme gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news   adresinden takip edebilirsiniz.

 

Hibya Haber Ajansı