viranşehir caddesin'de Korona temizliği

YEREL 9.04.2020 10:47:00 2678 0
viranşehir caddesin

Ceylanpınar'da korona ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki bütün ana caddelerde dezenfekte çalışması yapılıyor.

 Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile her alanda mücadele ediliyor. Ceylanpınar'da sürdürülen koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki bütün caddeler köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor. Salgınla mücadele tedbirlerini sıkı tutan Ceylanpınar Belediyesi, bütün birimleriyle hummalı bir çalışma yürütüyor. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu da çalışmaları bizzat takip ediyor.

 ÖZVERİYLE ÇALIŞAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Başkan Soylu, yoğun ve zorlu bir süreç yaşandığını belirterek salgının ilçeye ulaşmaması ve yayılmaması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Sağlık İşleri Birimi ekiplerine teşekkür eden Başkan Soylu, bu süreçte belediye personelinin özverili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti.

 HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Koronavirüsle mücadelenin aralıksız sürdüğünü kaydeden Başkan Soylu, şunları dile getirdi: "Bugün de Temizlik İşleri personelimiz ile birlikte Viranşehir Caddemizde temizlik çalışmamızı yapıyoruz. Bol köpüklü su ile caddemizi bir baştan bir başa yıkıyoruz. Ardından da ilaçlamamızı gerçekleştiriyoruz. Temizlik, hiyjen ve ilaçlama çalışmalarına titizlik gösteriyoruz. Bizim için milletimizin sağlığı çok önemlidir. Ceylanpınarlılar evde biz sahada yedi yirmi dört halkımızın hizmetindeyiz."


Anahtar Kelimeler: viranşehir caddesin' Korona temizliği