Vekil Gök `Hastanemize kim gelirse gelsin kimlik sormadan tedavi ediyoruz`

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdulkerim Gök, Ceylanpınar?ı ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 21.08.2013 18:35:24 2568 0
Vekil Gök `Hastanemize kim gelirse gelsin kimlik sormadan tedavi ediyoruz`
Milletvekili Dr. Abdulkerim Gök’ün Ceylanpınar’daki ilk durağı Afgan Köyü oldu. Afgan Köyünde yaşayan Afgan vatandaşlarla bir süre görüşen Milletvekili Gök, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Çelik yelekle röportaj yaptı
Milletvekili Gök, daha sonra Ceylanpınar-Suriye sınırına giderek A Haber’in canlı yayın konuğu oldu. Sınırdaki gelişmeleri A Haber mikrofonlarına anlattı. Vekil Gök ve muhabir, Suriye topraklarında çıkan çatışmalarından dolayı kurşunların isabet ettiği sınırda çelik yelek giymek zorunda kaldılar.
Kaymakam Sarı’ya hayırlı olsun ziyareti
Milletvekili Dr. Gök, bir süre önce Ceylanpınar’a atanan Kaymakam Musa Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Sarı ile ilçede devam eden projelerin takibi ile ilgili görüşen Milletvekili Gök, Sarı’ya hayırlı olsun dileklerini de sundu.
'STK’lılar ile toplantı yaptı'

STK temsilcilerini ziyaret eden AKP Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, geçtiğimiz günlerde uzman doktor bulunmadığı için hastane önünde oturma eylemi yapan STK'lılara, hastanede 14 uzman, 6 pratisyen doktorun resmi olarak bulunduğunu, fakat sahada olmadıklarını söyledi. İlçenin sorunlarına "Güvenli yere taşınmak isteyenlerin kirasını karşılayacağız" diyen Gök, "Sabredelim, dua edelim" dedi. 

'Hastanemize kim gelirse gelsin kimlik sormadan tedavi ediyoruz'

Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda basın toplantısı düzenleyen Gök, Ceylanpınar Gazatesi Muhabirlerinin "PYD'nin hakim olduğu Nusaybin, Şenyurt, Ceylanpınar, Suruç kapılarının kapalı, El Nusra Cephesi'nin hakim olduğu Akçakale, Karkamış, Kilis, Reyhanlı kapılarının açık olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? PYD'nin hakim olması mı? Yoksa El Nusra'nın hakim olması mı Türkiye açısından faydalı?" sorusuna, Gök;  "Biz etnik siyaset yapmıyoruz. Hastanemize kim gelirse gelsin kimlik sormadan tedavi ediyoruz" dedi.