Vali Şıldak Ceylanpınar'a Çıkarma Yaptı

.

YEREL 25.01.2024 10:33:00 788 0
Vali Şıldak Ceylanpınar

 Şanlıurfa ValisiHasan Şıldak. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve il emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Ceylanpınar ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

Beraberinde, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve bazı il müdürleri ile birlikte Ceylanpınar ilçesine giden  vali Hasan Şıldak, ilk olarak Ceylanpınar Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Hasan Şıldak, Kaymakamlık binası önünde, İlçe Kaymakamı Emrah UZUN ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.KAYMAKAM VE MÜDÜRLERLE TOPLANTI

Vali Şıldak, İlçe Değerlendirme Toplantısında Kaymakam Emrah Uzun ve Müdürlerle bir araya gelerek yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Aldığı brifingin ardından açıklamada bulunan Vali Hasan Şıldak, Ceylanpınar ilçesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret kapsamında ilçede devam eden kamu yatırımlarının da yerinde inceleneceğini söyledi.Adliye ZİYARETİ

Daha sonra Hükümet Konağında bulunan kamu kurumlarına ait birimleri ziyaret eden Vali Hasan Şıldak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

İlçe ziyareti kapsamında esnafları da gezen Vali Hasan Şıldak, esnaflarla bir süre sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu. Esnaflardan ticari faaliyetleri ve ekonomik durumları hakkında bilgi alan Vali Şıldak, esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

İLÇE EMNİYET VE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARET

Vali Şıldak, daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilçenin asayiş olayları konusunda brifing aldı.

Vali Şıldak, ilçe ziyareti kapmasındaki bir sonraki durağı ise kamu kurumları ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Şıldak Ceylanpınar' Çıkarma Yaptı