VALİ ERİN RESULAYN’DAKİ HİZMET BİNALARININ AÇILIŞI YAPILDI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden temizlenerek güvenli hale getirilen Resulayn’da SUDKOM tarafından yapımı tamamlanan hizmet binalarının açılışını gerçekleştirdi.

YEREL 19.06.2020 09:13:00 3396 0
VALİ ERİN  RESULAYN’DAKİ HİZMET BİNALARININ AÇILIŞI YAPILDI

Bölgedeki ziyaretine Ceylanpınar İlçe Komutanlığı ile başlayan Vali Erin, burada yaptığı görüşmenin ardından Resulayn’a geçti. Resulayn’da Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Mahalli Meclis hizmet binasının açılışını gerçekleştiren Vali Erin' ceylanpınar kaymakamı mehmet KEKLİK rasulayn koordinatörü erdinç DOLU Belediye başkanı feyyaz SOYLU yeni hizmet binalarının hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi. İlçede yapılan yatırımların, Türkiye Cumhuriyeti'nin yardım ve destekleriyle kendi ülkelerinde rahatça yaşama imkanına kavuşan Resulayn halkına hayırlı olmasını dileyen Vali Erin, açılışın ardından Mahalli Meclis Başkanı ve Meclis Üyeleriyle istişarelerde bulundu.

Resulayn Halk Eğitim Merkezi'nin de açılışını gerçekleştiren Vali Erin, buradaki kurslara katılan kadın ve gençlerle sohbet ederek, başarılar diledi. Halk Eğitim Merkezi'nin atölyelerini gezen Vali Erin, merkezin ihtiyaçlarının giderilmesi için de talimat verdi. vali Erin daha sonra yeni açılacak olan ceylanpınar rasulayn  gümrük kapısında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.