Vali Erin, muhtarların istek ve sorunlarını dinledi

.

YEREL 1.04.2022 11:14:00 628 0
Vali Erin, muhtarların istek ve sorunlarını dinledi

Şanlıurfa'daki muhtarlarla rutin olarak toplantılar yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu kez Ceylanpınar'da muhtarlarla toplantı yaptı. Muhtarları dinleyen Vali Erin, Mahallenin sorunları için anında kurum amirlerine talimat verdi. 

Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner’in ev sahipliğinde ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında rutin olarak gerçekleştirilen muhtar toplantılarından biri Ceylanpınar muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Abdullah Erin, Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner, Kurum Amirleri ile Ceylanpınar merkez ilçe ve kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlar katıldı. Vali Erin toplantıda yaptığı konuşmada Muhtarların mahallerimiz ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumlarımızın mahallelere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını söyledi. Kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Vali Erin, muhtarların sorun, talep ve isteklerini dinleyerek, ilgili kurumlar tarafından taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi talimatını verdi.