Vali Erin Ceylanpınar?da Öğrencilerle Buluştu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ceylanpınar kırsalında bulunan Işıklar İlkokulu ve Ortaokulu?nda öğrencilerle buluştu.

YAŞAM 16.09.2019 10:10:45 4824 0
Vali Erin Ceylanpınar?da Öğrencilerle Buluştu

Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ile birlikte Işıklar İlkokulu ve Ortaokulu’na giden Vali Erin, burada öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından okulun sınıflarını gezen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Erin, hayırseverlerin bağışladığı hikâye kitaplarını okul öğrencilerine dağıttı ve okul kütüphanesini ziyaret etti.

Öğrencilerle buluşmasının ardından okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir toplantı yapan Vali Erin, Şanlıurfa’da eğitim altyapısına yapılan yatırımların karşılığını öğrencilerin başarısı ile alacaklarını belirterek, öğretmenlerden eğitim konusunda azami hassasiyet istedi.

Okul ziyaretinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Erin, daha sonra ilçede yapımı tamamlanan Gençlik Spor Salon’unda incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerinin ardından mahalledeki çocuklarla sohbet edip, çeşitli oyuncaklar hediye eden Vali Erin, Muratlı Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek görev yapan askerlerle hasbihal etti.