URFA’NIN EN ÇALIŞKAN MUHTARINA MAHALLE SAKİNLERİNDEN SÜRPRİZ KUTLAMA

.

19.10.2021 15:46:00 689 0
URFA’NIN EN ÇALIŞKAN MUHTARINA MAHALLE SAKİNLERİNDEN SÜRPRİZ KUTLAMA

Şanlıurfa’da birçok mahalle sakinin gıpta ettiği ve çoğununda “Keşke bizim de böyle bir muhtarımız olsa “ dediği kentin en çalışkan Muhtarı Ahmet Altun’nu, mahalle sakinleri ve mahalle esnafı muhtarlar gününde unutmadı.

Esnaf ve mahalle sakinleri, yaptıkları sürprizle muhtarlarını duygulandırdı. Şanlıurfa’nın en renkli ve en samimi muhtarlar günü kutlamasının yaşandığı görüntüler de Ahmet Altun’un doğallığı ve içten davranışları dikkat çekti.

ÇİÇEK VERDİLER YAŞ PASTA KESTİLER

Bugün 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, mahalle sakinleri ve mahallenin esnafları bir araya gelip muhtarları için yaş pasta yaptırdı, bir demet çiçekle muhtarlık binasına gitti. Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Bahçelievler Semti Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun’u muhtarlık makamında ziyaret eden esnaf ve mahalle sakinleri önce bir demet çiçek sundu. Ardından yaş pasta kesip muhtarlar gününü kutladı. 

“MUHTARIMIZ KARINCA GİBİ ÇALIŞKAN”

Ahmet Altun’un muhtarlar gününü kutlayan, mahalle sakinleri ve malle esnafı çiçek sunarken “Bizim muhtarımız maşallah karınca gibi çalışkan. Muhtarlar gününü kutluyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dediler.

O BU MAHALLENİN HERŞEYİ

Mahallesinin bekçisi, şantiye şefi, esnafın, mahalle sakinlerinin emir eri gibi çalışan ve yollarını, kaldırımlarını, parklarını bahçelerini daha yaşanılır bir görünüme kavuşturan Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun,  muhtarlar gününü kutlayan mahalle sakinleri ve mahalle esnafı adına gelen guruba  “Bu güzel ve özel günümüzde bizleri yanlız bırakmayan mahalle sakinlerimize ve esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

NEDEN BU KADAR ÇOK SEVİLİYOR?

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Bahçelievler Mahallesinde fuhuş evleri ve uyuşturucu ile mücadelede güvenlik güçleriyle birlikte canla başla çalışan, son yıllarda adından sıkça söz ettiren Ahmet Altun, mahalle sakinlerinin taktirini topladığı gibi başka mahalle sakinlerinin de gıpta ettiği bir isim oldu. İlk kez muhtarlık yapan Ahmet Altun, cesur çıkışları çalışmalarıyla Şanlıurfa’da her kesim tarafından seviliyor.