URFALI PAZARCILAR, VALİ BEYİ KIRAMADILAR! CUMARTESİ GÜNÜ TEZGÂHLARINI AÇACAKLAR

.

YEREL 7.05.2021 10:09:00 1122 0
URFALI PAZARCILAR, VALİ BEYİ KIRAMADILAR! CUMARTESİ GÜNÜ TEZGÂHLARINI AÇACAKLAR

Şanlıurfalı Valisi Abdullah Erin, cumartesi günü pazar yeri açmama kararı alan pazarcılarla toplantı yaptı.  İlçe kaymakamlarının, kurum amirlerinin ve Semt Pazarcılar Dernek Başkanlarının da katıldığı toplantının sonunda pazarcılar daha önce aldıkları kararlarından vazgeçtiler.  

URFADASIN.COM haber sitesine açıklamada bulunan Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser” Sayın valimizin hatırı için zarar edeceğimizi bile bile pazar yerlerimizi Cumartesi günü saat 10 ile 17 arası günü kuracağız.Çünü onu seviyoruz.” dedi.

Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser, Eyyubiye Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Halit Babacan, Haliliye Pazarcılar 2.ek Pazarcılar Dernek Başkanı M Emin Kizilateş ve Karaköprü Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Kaçan, URFADASIN.COM haber sitesine yaptıkları ortak açıklamada ise şunları söylediler;  “ Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in hatırı için Cumartesi günü semt pazarlarını açacağız. Kendisini çok sevdiğimiz için kıramadık. Pazarlarımızı kuracağız. Para kazanmak için değil. Sayın valimizin hatırı için zarar edeceğimizi bile bile pazar yerlerimizi Cumartesi günü saat 10 ile 17 arası kuracağız. Senenin 12 ayında kazanıyoruz. Bir günümüz de kazançsız olsun. Bir gün zarar etsek ne olacak. Valimizin canı sağ olsun. Valimizi seviyoruz. Sayın valimiz çok değerli. Biz her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. “