URFA'DA EN ACI TÖREN

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde ikamet ettiği evde tüplü sobanın patlaması sonucu hayatını kaybeden J. Uzm. Çvş. Kaan Can Serpinli ve 4 aylık Asil Göktuğ isimli oğlu için cenaze töreni düzenlendi.

GÜNCEL 20.01.2021 16:34:00 1674 0
URFA

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tüp patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden uzman çavuş ile 4 aylık oğlu, törenle memleketleri Çorum'a gönderildi.
Yangında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli için Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi. Törende, saygı duruşu, özgeçmişinin okunması ve duaların edilmesini sonrası Uzman Çavuş Serpinli ile oğlunun tabutu cenaze aracına konularak memleketleri Çorum’a uğurlandı. Tabutlara sarılan Serpinli’nin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Törene, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Akbuğa, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile aile yakınları katıldı.

Bu gün düzenlenen cenaze törenine Şanlıurfa Valisi Abdullan Erin, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Ahmet Akay,  Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Halil Özcan ve Şehidin ailesi ve silah arkadaşları katıldı.


Bu arada olay, dün gece saat 00.50 sıralarında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Barış Mahallesi'ndeki 6 katlı binanın en üst katında meydana gelmişti. Tüp patlaması sonucu evin bulunduğu kattaki pencere, beton parçaları yerinden kopmuştu. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edilmiş olay yerine giden ekipler yangını söndürerek içeride bulunan anne, baba ve 2 çocuğu kurtarmıştı. Alevlerin arasından çıkartılan Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve eşi ile 2 çocuğu Suruç Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Anne Merve Serpinli ile kızının tedavisine ise devam ediliyor.

ceylanpınar gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' TÖREN