URFA’DA, DEDAŞ SORUNUN AŞISI YOK!

Dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca ölüme neden olan Covid19’a çare olarak aşı bulundu ancak Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarının başında gelen DEDAŞ'a yıllardır çare bulunamıyor.

5.03.2021 17:54:00 1236 0
URFA’DA, DEDAŞ SORUNUN AŞISI YOK!

Konuyu milletvekili, Valilik, Belediye, Türkiye Odalar Borsalar Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğu aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kadar ilettiklerini dile getiren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek,  ancak şuan halen Urfa’nın en büyük sorunun DEDAŞ olduğunu vurguladı.

Urfadasın.com haber sitesine özel açıklamalarda bulunan ŞUTSO Başkanı Halil Peltek,  elektrik soruyla ilgili sonuç alamadıklarını ve yaptıkları girişimi şu sözlerle ifade etti; ”

Elektrik sorunuyla ilgili sürekli görüşmeler yapılıyor. DEDAŞ’ın buradaki şubeleriyle yapılacak her hangi bir şey yok.  Genel merkezle ilgili Diyarbakır bölgeyi de aştık. Biz bunun buradaki sıkıntılarımızın siyasiler aracılığıyla, cumhurbaşkanlığımıza ilettik. Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği kanalıyla Cumhurbaşkanlığımıza ilettik buradaki sıkıntılarımızı.  Valiliğimiz büyükşehrimiz hep beraber çalıştık. Hem dosyasında hem de bizatihi giderek sorunlar iletildi. Urfa’nın şuanda en önemli sorunlarından birinci sırada DEDAŞ geliyor. Elektrik sorunu geliyor.”


Anahtar Kelimeler: DEDAŞ SORUNUN AŞISI !