Urfa?da Gözaltındaki Doktorlar Adliyeye Sevk Edildi

Şanlıurfa?da devleti haksız kazançla dolandırıldıkları gerekçesi ile aralarında hastane sahibi,doktor ve sağlıkçıların da bulunduğu 36 şüpheliden 9?u sabah saatlerinde Adliyeye sevk edildi.

GÜNCEL 5.05.2016 11:53:41 1521 0
Urfa?da Gözaltındaki Doktorlar Adliyeye Sevk Edildi
Alınan bilgiye göre aralarında vefat eden kişileri TC bilgilerini kullanarak hastanede tedavi yapılmış gibi gösterip devleti haksız kazançla dolandırdıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 36 kişiden 27’si serbest bırakıldı. Aralarında doktorlarında bulunduğu 9 şüpheli ise sabah saatlerinde sağlık kontrollerinin ardından Adliyeye sevk edildi.
OPERASYONUN DÜĞMESİNE PAZARTESİ GÜNÜ BASILMIŞTI
Şanlıurfa’da SGK Müfettişlerinin yaptığı incelemelerin ardından  sahte belgelerle kazanç elde edildiğinin tespit edilmesinin ardından Polis harekete geçmişti. Bir hastaneye düzenlenen operasyonda aralarında Hastane Ortakları, Doktorlar, Bilgi İşlem Elemanları ve Sağlıkçılarında bulunduğu 36 kişi hayatında hiç hastaneye gitmemiş, yurt dışında yaşayan ve 9’u hayatını kaybetmiş toplamda 500 kişiyi sahte evraklarla hastanede yatmış gibi devletten haksız kazanç elde edildiği iddiası ile gözaltına alınmıştı.