Urfa Siyasetinde Gözler Çatı Adayında

Şanlıurfa?da merakla beklenen Ak Parti Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler ise bu sefer çatı adaylarına çevrildi. Vatandaş Çatı Aday?ın ne zaman açıklanacağını bekler oldu.

YEREL 29.01.2019 16:02:19 1210 0
Urfa Siyasetinde Gözler Çatı Adayında

Kentte herkesin heyecanla beklediği Ak Parti’nin ilçe adaylarının açıklanıp Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un önceki gün yaptığı aday tanıtım toplantısının ardından Şanlıurfa kamuoyu bu defa da muhalefet partilerinin açıklayacağı adaylara kilitlenmiş durumda.

Ak Parti sosyal medya hesabından sessiz sedasız açıklanana ilçe adaylarından sonra tüm gözler bu sefer çatı adaylarına çevrildi.

Kentte bulunan muhalefet partileri Büyükşehir Belediyesi için çatı adayı olarak Sebahattin Cevheri’nin ismini duyurmuşlardı. Ancak muhalefetten alınan bilgilere 13 ilçede çatı aday olarak seçime girilecek.

Önceki gün CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’in abisinin vefatı alsancak escortiyle Şanlıurfa’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi kurmayları ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP’nin ve Çatı Büyükşehir Belediyesinde Sebahattin Cevheri olduğunu bir kez daha beyan etmişti. Vekil Aydınlık hattan bu hafta içeresinde Sebahattin Cevheri’nin Şanlıurfa’ya gelerek bir basın toplantısı ile çatı adayı olduğunu açıklamıştı.

Her gün siyaset ile yatan ve kalkan Şanlıurfa kamuyu da bu defa Çatı adayı olarak açıklanacak olan isimlere odaklanmış durumda.

Vatandaşlar, Ak Parti’nin adaylarını açıklamasından sonra çatı adaylarının da biran önce açıklanmasını bekliyor.