Türkiye’nin ilk yerli meme token’ı AlienB, XT borsasında listeleniyor

Bitci Borsa’nın kripto dünyasındaki yeniliklerine bir yenisini ekleyerek geliştirdiği, ön satışına yoğun ilgi gösterilen ilk yerli meme token projesi AlienB Token, dünyanın önde gelen global borsası XT’de listeleniyor. Proje bu hamlesiyle, yerli meme tok

EKONOMİ 29.12.2023 12:52:47 116 0
Türkiye’nin ilk yerli meme token’ı AlienB, XT borsasında listeleniyor

Bitci Borsa’nın kripto dünyasındaki yeniliklerine bir yenisini ekleyerek geliştirdiği, ön satışına yoğun ilgi gösterilen Türkiye’nin ilk yerli meme token projesi AlienB Token, XT’de listeleniyor. AlienB Token, topluluğun güçlü destek ve katılımıyla büyüyen ve gelişen bir proje olarak öne çıkıyor. Belirli küçük bir ekiple değil, topluluk yönetimi ve kararlarıyla kripto ekosisteminin yönünü belirlemeyi amaçlayan AlienB Token, 5 Ocak 2024 saat 11:00’de XT Borsası’nda listelenecek. Yatırma tarihi 4 Ocak 2024 saat 11:00 olarak belirlenen AlienB Token’ın, çekme tarihi ise 6 Ocak 2024 olacak.

Bitcichain tabanlı bir blockchain ağı kullanan AlienB Token, kullanıcıların görsellerini güvenli bir şekilde saklamalarını ve paylaşmalarını sağlarken, AlienB Token ekonomisi, kullanıcıların katılımını teşvik etmek ve platform içinde değer yaratmak amacıyla kullanılacak.

Hibya Haber Ajansı