Toroslar Urfa`da Sınırın Sıfır Noktasında Buluştu

Şanlıurfa?nın Suruç ilçesinde sınırın sıfır noktasında Şanlıurfa, Mersin, Gaziantep, Adana ve Osmaniye?den gelen 25 yaş üstü Toros sevdalıları bir araya geldi.

GÜNCEL 27.11.2017 15:24:05 2086 0
Toroslar Urfa`da Sınırın Sıfır Noktasında Buluştu

Yaklaşık 40 modifiye tutkunu Doğu’su Batı’sı bütün illerin kardeş olduğunu birlik beraberlik içerisinde yaşayabilmenin önemini vurguladı.

URFADASIN.COM’a konuşan Gurup üyelerinden İbrahim Halil Öztürk  ‘Türkıye Renault Ailesi adı altında kurucusu Mersin’den Şahin Ali arkadaşımız. Bizler üyeleriyiz. Toplanma amacımız,  tanışma kaynaşma ve de modifiye edilen araçlarımızı sergilemek, fikir alışverişi, araç alım satım yada takas amaçlıdır. Bu toplantılarımızı daha önce Mersin Adana Osmaniye Tarsus illerinde yapmıştık. Şahsen bu organizasyonun bir diğer amaç ise batı illerinin doğu insanlarına olan ön yargılarını kırmaktır. Her zaman ilimiz ilçemiz kötü anılarla anılmaktadır ama böyle dostane arkadaşlık namına oradaki insanlar hiç tereddüt etmeden davetimizi kırmayıp sağ olsunlar denizli escortler. Suruç halkının misafir perverliğini çıplak gözleriyle gelip görmüş oldular. Buraya  gelen 10 insan gider 100 kişiye anısını anlatır. “ifadelerini kullandı.