Ticaret Bakanı Yardımcısı Ağar, TÜREB Başkanı ile bir araya geldi

Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) başkanı ve üst düzey yetkilileri ile Bakanlıkta bir araya geldi.

GÜNCEL 14.02.2024 19:21:52 54 0
Ticaret Bakanı Yardımcısı Ağar, TÜREB Başkanı ile bir araya geldi

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) başkanı ve üst düzey yetkilileri ile Bakanlıkta bir araya geldi.

Yapılan toplantıda; yatırım, üretim ve ihracat bağlamında sektörün mevcut durumu, gelecek dönem için belirlenen hedefler ile bu hedeflere ulaşma noktasında Bakanlık ile sektör temsilcileri arasındaki iş birliği imkanları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Yardımcısı Ağar, son yıllarda gerek dünyada gerekse de Türkiye'de hızlı bir büyüme içerisinde olan sektörün gelecek dönemde de büyümesine devam etmesinin beklendiğini ifade etti.

Ayrıca sektörün mal ve hizmet ihracatındaki artış ile cari açığa sağlayacağı olumlu katkının temini noktasında sektörle birlikte hareket etme kararlığa vurgu yapıldı ve sektör tarafından gündeme getirilen hususlarda gerekli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Hibya Haber Ajansı