Tatilin tadını LEGOLAND Discovery Centre ve Sea Life’da çıkar

LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE ara tatille birleşen bayram tatilinde çocuklara özel etkinlikler gerçekleştiriyor. Tatil boyunca sürecek etkinliklerde çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak…

YAŞAM 29.03.2024 11:49:41 117 0
Tatilin tadını LEGOLAND Discovery Centre ve Sea Life’da çıkar

LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE ara tatille birleşen bayram tatilinde çocuklara özel etkinlikler gerçekleştiriyor. Tatil boyunca sürecek etkinliklerde çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak…

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezleri LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE ara tatil ve bayram haftasında misafirlerine eğlenceli etkinlikler sunuyor. Tatil boyunca her iki merkeze gelenler keyifli vakit geçirecek, hep eğlenip hem de öğrenecekler.

LEGOLAND® Discovery Centreda durdurulamayan eğlence

Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmek için mükemmel bir ortam sunan LEGOLAND® Discovery Centre, 5 - 14 Nisan tarihleri arasında Durdurulamaz Oyun Festivali” adını verdiği etkinlik ile eğlencenin tatil boyunca devam edeceğine vurgu yapıyor. Festivalde eğlence ve öğrenmeyi bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanan merkez, LEGO® temalı etkinlikler, interaktif sürprizler ve öğretici deneyimlerle dolu bir gün geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Öğlen boyu sürecek festivalde çocuklar, LEGO®’dan kendi hayvan figürlerini oluşturup sergileyecek ve çiçek arabasında hayal güçlerini kullanıp rengarenk çiçeklerini tasarlayabilecekler.

Festivalde LEGO® Friends 4D filmini ilk kez izleme imkanına sahip olacak olan çocuklar, etkinlikte gerçekleşecek dans partisinde doyasıya dans edip, eğlenme fırsatı da yakalayacaklar.

Çocukları LEGOLAND® Discovery Centreda bekleyen etkinlikler yalnız bunlarla sınırlı olmayacak. Miniland'de düzenlenecek olan özel etkinlikte çocuklardan, saklı minifigürleri bulup kendilerine en çok benzeyeni seçmeleri istenecek. Sürprizlerle dolu LEGO® dünyasının keşfedileceği bu festival, tatili unutulmaz kılacak.

Cocomelon, sevenleri ile yeniden buluşuyor

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Cocomelon etkinliği büyük ilgi gören SEA LIFE, bu sene tekrardan Cocomelon hayranlarını merkezinde buluşturmaya hazırlanıyor. 5 - 14 Nisan tarihleri arası saat 13:00 - 15:00 ve 17:00’da atölyelerde sevilen karakter JJ ile bir araya gelecek çocuklar, Cocomelon ile şarkılar söyleyip, yüz boyama, el işi ve boyama atölyesinde yaratıcılıklarını geliştirecek aktivitelere katılacaklar.

LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE tatilin tadını çıkarmak isteyen herkesi merkezlerine bekliyor!

Detaylı bilgi ve biletler için:

https://www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul/en/

https://www.visitsealife.com/istanbul/

Hibya Haber Ajansı