Tarım İşletmeleri Genel Müdürü, Ceylanpınar?daki Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece, Ceylanpınar?daki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

YEREL 10.08.2019 15:13:04 1497 0
Tarım İşletmeleri Genel Müdürü, Ceylanpınar?daki Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Ceylan Konuk Evinde gazeteciler ile bir araya gelen Işıkgece, TİGEM’in genel politikaları, stratejileri ve TİGEM’in bölge için önemi konusunda genel bilgi alışverişinde bulundu. Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece, Ceylanpınar Tarım İşletmesi’nin ilçe ve bölge için çok önemli bir noktada olduğunu, yerel ve ulusal basın temsilcilerine işletme faaliyet ve öneminin anlatılması konusunda çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.
 

Yemekli toplantıya Ceylanpınar Gazeteciler Cemiyeti Derneği  Başkanı Bilal Tepedelen, Ceylanpınar Gazetesi İmtiyaz sahibi Musa Kılınç, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Uğur Kuş ve Ceylanpınar Gazeteciler Cemiyeti  Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Aydın katıldı.
 

Ceylanpınar Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Bilal Tepedelen, TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi’nin Ceylanpınar için çok büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Ayşe Ayşin Işıkgece’ye davetinden dolayı teşekkür etti.