Swinger Fuhuş Partisi Operasyonu

Şanlıurfa?dan Adana?ya giderek `swinger` (eş değiştirme) yöntemiyle seks fantezileri yapan ve yaptıranlar gözaltına alındı.

GÜNCEL 15.10.2018 16:12:13 1798 0
Swinger Fuhuş Partisi Operasyonu

Adana merkezli Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Söz konusu 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 55 kişiden 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 9'u kadın 23 kişi adliyeye sevk edildi. Swinger partilerini üniversite öğrencisi E.Ş. ile sevgilisi E.A.'nın organize ettiği öğrenildi.  'Swinger sex shop' denilenen eş değiştirme yöntemiyle seks shop fantezileri yaptıranların, eşsiz gelmek isteyenlere de 1000 lira karşılığında kadın ayarladıkları öne sürüldü.

Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde lüks bir sitede villa kiralayıp, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'dan evli çiftlere swinger partileri organize edildiği ortaya çıktı. Söz konusu partiye İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden gelen kişilerin para karşılığında swinger partilerine katıldığı öğrenildi.

BABAMA YARDIM ETMEK İÇİN YAPTIM

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında fuhuş çetesinin kurbanı olduklarını söyleyen zanlılar, "Fantezi amacıyla birlikte oluyorduk. E.Ş.'nin bu organizasyondan para aldığından haberimiz yoktu" diye ifade verdi. Serbest bırakılan bir kadın ise, kocasının teklifi üzerine eş değiştirmeyi kabul ettiğini ileri sürerek şöyle dedi: "Eşim sosyal paylaşım sitesindeki sayfayı görmüş, bana bahsedip, denemeyi teklif etti. Ben kabul etmedim, ama sonra babamın parayı ihtiyacı vardı, benden yardım istedi. Ben de param olmadığını söyledim.

Babam bana, 'sen nasıl evlatsın babana hiç yardım etmiyorsun' deyince zoruma gitti. Eşimin teklifini kabul edip, para karşılığı gruplara katılmaya başladım."

Swinger nedir ? Swinger çiftler nasıl yaşar?

Swinger kelimesinin ilk anlamı, “Hayatın tadını çıkaran ve hızlı yaşayan kimse”dir. Ancak günümüzde bu kelime  Eşlerini paylaşan / değiştiren anlamına geliyor. Cuckold
 
Türkiye'ye de son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime olan Swinger, kısaca çiftlerin birbirleri arasında eşlerini değiştirerek cinsel fantazilerini gerçekleştirmesidir.
Swinger ilişkilerde, çiftlerden her iki tarafın da gönüllü olması esastır. Çiftler özel Swinger Club'lar ya da sanal ortamlarda bu fantaziyi yaşamak isteyen çiftlere özel sayfalarda tanışıp, anlaşarak görüşürler.
 
Çiftler arasında gizlilik en önemli kuraldır. Duygusal etkileşimlere kapalı bir cinsel aktivitedir. Çiftler, genelde sıradanlaşan ve heyecanını yitiren seks hayatlarını canlandırmak için Swinger ilişkiyi denerler.

Neden Swinger ?

Cinsel hayatları çok yoğun ve çok önemli gören bazı kişiler, bir yerden sonra farklı şeyler denemek isterler… Eşlerini aldatmaktansa Swinger´i tercih edenler de vardır.

Swinger nasıl yapılır ?

Eş değiştirmek isteyen evli veya uzun süre beraber olarak çiftler daha çok sanal ortamda kendilerine uygun çiftler aramaktadır.
Bu konuda tüm çiftler fiziksel dış görünüşlerine çok dikkat ederler. Temizlik ve titizlik tüm Swinger çiftler icin çok önemlidir. Ama daha önemlisi gizliliktir. Swinger çiftler arasında bazı kurallar vardır. İlk kural gizlilik kuralıdır. Çiftler birbirlerinin soy isimlerini, tam adreslerini, iş yerlerini genelikle bilmezler. Kimi çiftler de kendi gerçek isimleriyle değil de daha çok rumuz dediğimiz sahte isimlerle kendilerini tanıtırlar. İkinci kural ise duygusallik yasaktır. Yani kişiler birbirlerine tamamen cinsel amaçlı yaklaşırlar. Aşk, sevgi gibi duygulara yer yoktur. Üçüncü kural ise “zorla güzelik olmaz”dır. Çiftlerden bir kişi dahi bu işe hayır derse bu iş orada biter. Zorla çiftler birbirlerine cinsel amaçlı yaklaşamazlar.
Sanal ortamda Swinger
 
Swinger Clubleri yakında olmayan veya gitmek istemeyen çiftler icin sanal ortam idealdir. Sanal ortamda bir çok Swinger Siteler açılmıştır. Bu gibi sitelerde çiftler kendine uygun çiftler arayabiliyorlar. Dileyen çiftler önce sanal ortamda kamera kkarşısında paylaşımalrda bulunuyorlar. Daha sonra ise her şey konuşulduğunda ve anlaşıldığında buluşma gerçekleşiyor. 
 
Her grup seks swinger parti değildir ama her swinger bir grup sekstir.
Bu alsancak escortle vibratör kullanmak için İnsanların sizi rahatsız edemeyeceği bir zaman seçin. 
 
Aralarında eş değiştirenler için sıkça kullanılan bu tabire, swing olayına katılan tekil kişiler de dahil olur. Genellikle 2 çift arasında olduğu gibi, daha fazla çift de katılabilir.
Seks oyuncakları da diğer kullandığımız tüm şeyler gibi eşyadır..vibratör Ne çok anlam yüklemeli ne de anlamsızlaştırmalıyız...Eğer çok anlam yükleyip abartılı beklenti içersine girersek düş kırıklığı yaşarız.Hiç anlam yüklemeyip sıradanlaştırırsak da zevk alamayız.

Eşini sadece izleyen de var, aktif olan da var!

Swinger'ların da kendi aralarında çeşitli kavramları vardır. Eş değiştirmeyen, sadece eşinin başka bir insanla sevişmesini izleyenlere 'soft' denirken, kendi aralarında başlayıp eş değiştirenlere ise 'swap' denir.

Swingerlar'ın da kuralları var.

Swinger sadece sevişmek ve seks anlamlarının dışında, bazı çiftler için hayatı paylaşmak ve ilginç deneyimler yaşamak amaçlı da olabiliyor. Tabi bu deneyim hemen hemen çoğu yerde seksle doğrudan ilgilidir. Bundan dolayıdır ki, kendi içinde Swinger'ların sayısız kuralları vardır. sex shop
 
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte vibratörlerin hız ve fonksiyonları da arttı...
Vücudunuzun en hassas ve özel bölgesinde kullanacağınız vibratörü,vajina ve klitorise temas ettirmeden önce elinizde ve kol derinizde değişik hız ayarlarında test ederseniz ,titreşimin gücü ve sizde yarattığı hisler hakkında fikir sahibi olursunuz ve böylece tatsız bir sürpriz yaşamazsınız.