Suruç`lu yusuf Taşın İşlediği Cinayetin Şifreleri

Şanlıurfa Suruçlu Yusuf Taş, hastalanan annesini Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi?nde tedavi ettirdiği esnada gönlünü Tuğba?ya kaptırdı. Yusuf Taş, 1.5 yıl önce tanışıp evlendiği Tuğba?yı hayal kırıklığına uğrattı.

GÜNCEL 8.02.2016 10:14:24 1381 0
Suruç`lu yusuf Taşın İşlediği Cinayetin Şifreleri
Şanlıurfa Suruçlu Yusuf Taş, hastalanan annesini Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi ettirdiği esnada gönlünü Tuğba’ya kaptırdı. Yusuf Taş, 1.5 yıl önce tanışıp evlendiği Tuğba’yı hayal kırıklığına uğrattı. Tuğba, Yusuf’un evine gittiğinde evde bir kadın ve 2 de küçük çocuk olduğunu gördü. Yusuf Taş’ın nikâhsız eşi ve 2 çocuğu olduğunu öğrenen Tuğba, ailesine sığındı, tehdit edildi, koruma aldı. Buna sinirlenen Yusuf Taş, karısı dahil 9 kişiyi öldürdü ve kaçtı.
Olay Gaziantep kent merkezindeki Düztepe Mahallesi’nde yaşanmıştı. 25 Yaşındaki Yusuf Taş, boşanma ve koruma talebinde bulunma başvurusu yapan eşini ve 8 yakınıyla birlikte öldürmüştü. Yusuf Taş’ın boşanmak isteyen eşi Tuba Taş ve 3 yakınını pompalı tüfekle öldürüp kaçmasından sonra, kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi’nde soyadları Taş olan 5 kişi daha öldürmüştü.
‘ÇOK TEHLİKELİ’ ANONSU İLE ARANIYOR
9 kişiyi katleden ve tüm yakınlarını da tehdit eden Yusuf Taş, polis tarafından halen her yerde aranıyor. Şu ana buca escort izine ulaşılamayan cinayet zanlısının bulunması için güvenlik güçleri de alarm durumuna geçti. Polis telsizlerinden sık sık Yusuf Taş’ın silahlı ve çok tehlikeli olduğu belirtilerek uyarı anonsları yapılıyor. Halen izine ulaşılamayan Yusuf Taş’ın ulaşması halinde başka akrabalarını da öldürmesinden endişe ediliyor.