Suriyelilere Motor Dağıtılmasına Tepki

Şanlıurfa`da Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Suriyeli sığınmacılara dağıtılan Elektrikli Motosikletlere Urfalılardan tepki geldi.

GÜNCEL 21.06.2017 12:03:26 2611 0
Suriyelilere Motor Dağıtılmasına Tepki

Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle Suriyeli 30 sığınmacıya Elektrikli Motosiklet dağıtılmıştı. Şanlıurfa Hayrat İnsani Yardım Derneği Koordinatörü Abdullah Toprak Suriyelilere motosiklet dağıtılmasını işlerine daha kolay gitmelerini gerekçe göstermişti.

Suriyelilere motosiklet dağıtımının medyada haber yapılmasının ardından Urfalıların tepkisi sosyal medyada günün konusu oldu. Bir çok Urfalı ise haberin yayınlandığı sitelerin yorum bölümünü yorum yağmuruna tuttu.

urfadasin.com haber sitemize gelen yorumlardan bazılarında şu ifadelere yer verildi.

 İşte gösterilen tepkilerden bazıları :

''Benim anlamadığım bir konu var hayrat vakfı hangi akla hizmet bu şekilde hareket ediyor ??? aç açıkta olan bir sürü vatandaş varken alsancak escort motorsiklet dağıtıyorlar ? urfa da evi olmayan iftarda 1 parça olsun yiyecek ekmeği olmayan vatandaş kalmamışta suriyelilerin motorunu mu düşünüyorlar. şu saatten sonra hayrat vakfı benim için bitmiştir ve benim takdirimde Allah rızası yoktur bu işte. hele ki milletten topladıkları zekat fitre yardımını böyle bir işe alet etmişlerse Allah bildiği gibi yapsın''