Suriye Savaşının Ceylanpınar?a Sürüklediği Yetenekler

Yıllardır Suriye?nin içinde bulunduğu savaşın bütün olumsuzluklarıyla karşılaşan Ceylanpınarlılar, Suriyeli yeteneklerle tanışmaları, hem sevindirdi hem de yaşanan bu trajik hikayeleriyle üzdü.

RÖPORTAJ 21.12.2013 14:18:47 9652 0
Suriye Savaşının Ceylanpınar?a Sürüklediği Yetenekler
Bütün Suriyeliler gibi onun da trajik bir hikayesi var

Suriye’nin Rakka şehrinden gelmiş, 27 yaşında, yanık sesiyle tanınıyor Salih Mevlidi. Annesi, babası ve kardeşiyle birlikte Ceylanpınar’daki  akrabalarının evlerine sığınmışlar. Bütün Suriyeliler gibi onunda traijik bir hikayesi var.
Doğduğundan beridir yetenekli olduğunu söyleyen Salih, halen devam eden savaşı iliklerine buca escort yaşadığını, savaşın her aileyi çok etkilediğini, gözlerinin önünde eriyip giden hayatları anlattı.

‘’Yanık sesimin sebebi yaşadıklarımdır’’

Gözlerinin önünde kafasız çocuk bedenleri, öldürülen insanlar, yok edilen ve dağıtılan ailelerin yaşantıları hayatında bu denli olumsuzluk bıraktığını söyleyen Mevlidi ’’Aslında benim yanık sesim yaşananların hayatımdaki etkilerinden kaylaklıdır ‘’diye ifade etti.

‘’Her şeye rağmen hayat devam ediyor’’  

Bunca yaşananlara rağmen hayattan zevk alınması gerektiğini de ifade eden Salih Mevlidi, tam bir yetenek harikası. On parmağında on marifet olan Salih, profesyonellere taş çıkaracak düzeyde.  Çok güzel resim yapıyor, bağlama çalıyor, yanık sesiyle herkesi etkileyebiliyor ve el çabukluğuyla ilizyon gösterileriyle insanları mutlu etmeyi başarabiliyor.