SÖYLEMEZ VE SOYLU ARASINA KARAKEDİ Mİ GİRDİ?

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan SÖYLEMEZ sosyal medya hesabında AK Parti SKM başkanının görev yerinin değiştirlmesine tepki gösterdi.

YEREL 1.04.2020 16:15:00 2583 0
SÖYLEMEZ VE SOYLU ARASINA KARAKEDİ Mİ GİRDİ?

Şahsi sosyal medya hesabında şu sözlere yer verdi:

Fotoğrafta ki şahıs 31 Mart Seçimlerinde Bizim SKM Baskanlığımızı yapan Sn.İdris Aksak...Şimdi sormak istiyorum Sn.Feyyaz Soylu 'ya Sn.Idris Aksak'ı bu göreve veren, talimat veren her kimse derhal görevine son verilmeli.Bizim halkımızı hiç kimse baskı yaparak sınayamaz buna izin vermeyiz.

Bize inanan ve güvenen bizimle birlikte 31 Mart Seçiminde omuz omuza ter döken halkımız rahat olsun.Sizin yok sayılmanız en büyük ihanettir.Bu halk bize güvendi ve bize inandı.Tüm alımlarda bu arkadaşlarımızın değerlendirilmesi lazım. Halkımızın emegiyle alinan Ceylanpınar belediyesini hiç kimse başka odaklara teslim edemez.Biz sizin emrinizde ve hizmetinizdeyiz.Yanliş yapan geçmişten ders almayan hiç kimse varlığını sürdüremez. Siz sadece bize guvenin, inanın hepinize buyuk suprizlerim var.Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Halkımızı ve yol arkadaşlarımızı yok sayanı zümresi, makamı, dayanağı ne olursa olsun bizlerde yok sayar halkımızla bütünleşir, sonuna kadar halkımızın sesi olmaya devam ederiz.Çünkü bizim tek varlığımız Halkımız, Pusulamız vefadır.” Dedi.