Sosyal Medyadan Belediye Başkanına Tepki

.

YEREL 20.07.2023 19:46:00 641 0
Sosyal Medyadan Belediye Başkanına Tepki

Sosyal medya üzerinden Belediye'ye yöneltilen sorular gündem oldu. İşte o cevaplanması beklenilen sorular.

1-Yakın zamanda sendika değiştirdikleri iddiasıyla görev yerleri değiştirilen ve aralarında makine tamir ustası, kepçe operatörü, büro çalışanı olan kalifiyeli çalışanlarını neden asli görevlerine iade etmediniz.?

2-Görev yerleri değiştirilenler arasında 24 yıllık motor tamir ustasını sahada parke taşı toplama işine verdiniz, bozulan araçlarınızı ne şekilde tamir ediyorsunuz.? Tamir için yapılan ek masraflar belediyeye ek masraf olarak dönmüyor mu.? Yine parke taşı toplattığınız kepçe operatörünün kullanması gereken kepçe ne durumda kimler kullanıyor.?

3-Geçtiğimiz Salı gününden bu yana İç İşleri Bakanlığı Mali İşler Müfettişlerinin belediyede inceleme yaptığı doğru mu.? Doğru ise tam olarak neyi inceliyorlar.?

4-Yakın zamanda Büyükşehir bünyesindeki şirkete bağlı ilçe belediyesine 10 personel alındığı iddia edildi, iddia doğru ise alınan personeller hangi encümenin yakını, aralarında ilçe başkanının, belediye başkanının tanıdıkları var mı.?

5-Belediyede hali hazırda başta seçilmemiş başkanın olmak üzere hangi encümenin kardeşi, yeğeni, oğlu ve yakınları istihdam ediliyor.?

6-Eski adı Üç Fidan yeni adı Cumhuriyet Parkının kafe işletmesi hangi encümenin yakınına verildi.?

7-Yapmadığınız ama atıl duruma terk ettiğiniz parklarla ilgili bir çalışmanız olacak mı.?( en son azadi parkının şelalesini tehlike oluşturuyor diye yıktınız) 

8-Önce bize yapacak bir şey kalmamış biz çay kahve içeceğiz demiştiniz,

6 ay hayırlı olsun 

6 ay alışma süresi 

6 ay taziye ve köy ziyaretleri 

6-ay önceki vekille size ait olmayan projelerde poz verme işlemleri derken araya baya bir zaman girdi, son olarak hacca gidip geldiniz bu ziyaretlerinizi de sayarsak ne ara belediye başkanlığı yapmayı düşünüyorsunuz.?

 

KAYNAK: Haber Ceylanpınar