Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Siyasiler, şehit polis memuru İlker Duran için taziye mesajı yayımladı.

GÜNCEL 14.03.2024 14:03:32 44 0
Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı
Şehit polis memuru İlker Duran, Şırnak Nusaybin yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şırnak’ta görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memurumuz İlker Duran’a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum." dedi.
 
Şehit askerin ailesine ve yakınalrına başsağlığı dileyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Şırnak’ta görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit olan polis memuru İlker Duran’a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Emniyet teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın taziye mesajı şöyle:
 
"Şırnak’ta görevleri başında geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit olan polis memurlarımız Fırat Der ve İlker Duran’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan taziye mesajında, "Şırnak’ta görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit olan Polis Memuru İlker Duran’a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. " sözlerine yer verdi.
 
 
 
Hibya Haber Ajansı