Siyasilerden Nevruz Bayramı mesajı

Siyasiler, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL 21.03.2024 17:08:54 48 0
Siyasilerden Nevruz Bayramı mesajı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, baharın muştusu Nevruz Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini dileyerek, Nevruz Bayramı’nı kutladı.

Kalpleri sevgi, dayanışma ve anlayışla dolu milyonlarca insanı birleştiren Nevruz’un farklılıklara takılmaksızın ortak bir müşterekte buluşturmakta olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da mesajında, ’’Arınmanın, yenilenmenin, yaşama sevinciyle dolmanın bir işareti olan Nevruz umut yüklü bir dönemin başlangıcıdır. Nevruz'un barındırdığı değerlere günümüz dünyasında çok daha fazla ihtiyaç vardır. Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramımız kutlu olsun.’’ dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise mesajında şu ifadeleri kullandı:

''Toprağın uyanışının, baharın gelişinin, umudun, dayanışmanın sembolüdür Nevruz. Sevgi ve kardeşliğin filizlenip çınar olduğu cennet vatanımızda, asırlardır olduğu gibi bir ve beraber yaşamaya devam edeceğiz. Daha güçlü ve büyük Türkiye yolunda yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz. Aziz milletimizin ve gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyor, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını diliyorum.''

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın mesajı şöyle:

''Baharın taze nefesi, umudun ve yenilenmenin müjdecisi Nevruz, toprakların uyanışıyla kalplerimizi de ısıtır.  Sevgi, dayanışma ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirip, farklılıklarımızın ötesinde buluştuğumuz bu özel günde, hep birlikte daha aydınlık yarınlara yürümenin umuduyla doluyoruz. Aziz milletimiz ve gönül coğrafyamızda yer alan her bir kardeşimizin Nevruz Bayramı'nı kutlar, bu güzel günün ülkemize ve dünyamıza barış, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.''

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yeniden doğuşun, uyanışın simgesi, dağları delen umudun müjdesi, bolluğun bereketin habercisi, ortak bayramımız Nevruz kutlu olsun. Kadim coğrafyamızda yeni bir gün, yeni bir umut doğsun. Her günümüz bahar olsun.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın mesajı şu şekilde:

“Baharın ve bereketin bayramı Nevruz’un milletimiz ve gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Nevruz Bayramı’nı kutlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ‘’Ülkemize; bolluk, bereket ve barış getirsin.’’ ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında bereketi, uyanışı ve baharı müjdeleyen Nevruz Günü’nü en içten dilekleriyle kutlayarak, şöyle devam etti:

‘’Bu kıymetli günün; ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa huzur, esenlik ve saadet getirmesini diliyorum."

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mesajında “Baharın gelişini müjdeleyen, bolluğun ve bereketin simgesi Nevruz'u kutluyor; herkesin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde, huzur ve bereket dolu yarınlarda yaşamasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: siyasilerden nevruz bayramı mesajı