Siyasiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kutladı

Siyasiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL 26.02.2024 17:48:40 73 0
Siyasiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kutladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mesajında “Ömrünü milletimize ve tüm mazlumlara adamış Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni yaşını kutluyor, Rabbimden hayırlı ve bereketli nice yıllar nasip etmesini diliyorum.” ifadesine yer verdi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, mesajında “Aldığı her nefesi millete hizmet yoluna adamış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 70. yaşını kutluyor; kendisine yüce Allah’tan, ömrünü vakfettiği aziz milletimize hizmette geçireceği nice yıllar niyaz ediyorum.” ifadesini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın mesajı şu şekilde:

“Millete adanmış bir ömür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; bir olduk, iri olduk, diri olduk. Hep birlikte Türkiye olduk. Rabbim, sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla şu mesajı yayımladı:

“Bugün 26 Şubat. Ömrünü Büyük ve Güçlü Türkiye idealine, ülkemize ve aziz milletimize adayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü. Rabbim sağlık, afiyet ve huzur dolu nice yıllar nasip etsin inşallah.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mesajında şunları kaydetti:

“Vatan ve millet sevdasıyla yoğrulmuş büyük hizmetlerle dolu bir ömür. Büyük ve güçlü Türkiyemizin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 70’inci doğum gününü kutluyor, nice sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllar diliyorum.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mesajında “Vizyonuyla Türkiye Yüzyılı’nı başlatan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü kutluyor, kendisine hizmet dolu nice yıllar diliyoruz.” ifadesini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ömrünü bu aziz millete hizmet etmekle geçiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız ilhamla geleceğe daha emin adımlarla ilerliyoruz.  Kendilerine milletimize hizmet dolu daha nice seneler diliyorum.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin mesajı şu şekilde:

“Bir davaya adanmış, bir vatana, millete sevdalı bir ömür. Rabbim, Sayın Cumhurbaşkanımızın ömrünü hayırlı, bereketli eylesin. Milletin Liderini, milletimizin başından eksik etmesin.”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Milletin adamı, tam bağımsız Türkiye’nin Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a insanlığı adaletle ve merhametle yeniden buluşturma yolunda nice sağlıklı yıllar diliyorum.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in mesajı şöyle:

“İyi ki doğdun milletin adamı. Aziz milletimizin huzuru, refahı ve müreffeh yarınlarına hizmet yolunda nice yaşlara. Rabbim sağlıklı, uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah.”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Ömrünü milletimize ve dünyanın her yerindeki mazlumlara adamış Cumhurbaşkanımızın yeni yaşı kutlu olsun.  Milletimize hizmet yolunda ödenmiş bedellerle dolu bir ömür. Yeni yaşında Cumhurbaşkanımıza huzur, sağlık ve mutlulukla nice yollar ve yıllar diliyoruz. Allah hayırlı ve bereketli nice yıllar nasip etsin.”

Hibya Haber Ajansı