ŞEHİT POLİSLER MEMLEKETLERİNE DUALARLA UĞURLANDI

.

YAŞAM 10.03.2022 10:32:00 1160 0
ŞEHİT POLİSLER MEMLEKETLERİNE DUALARLA UĞURLANDI

Şanlıurfa’da dün şüpheli bir aracı takip ederken takip edildiğini anlayan zanlı Mehmet A.’nın silahlı saldırısı şehit Olan 2 polis bugün İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandılar.

Şanlıurfa’da sağanak yağmur altında memleketlerine uğurlanan polis memuru Cemal Bozkurt  Gaziantep Karkamış ilçesine karayolu ile  Komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici de İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törenin ardından hava yolu ile İstanbul’a  uğurlandı.

Dualar ve gözyaşlarıyla uğurlanan 2 şehit polisin cenaze törenine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehitlerin yakınları, İlçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tören de yaptığı konuşmada "Emniyet teşkilatımızın cesur ve kahraman iki evladını kaybetmenin  derin hüznünü yaşıyoruz. Dualarla, tekbirlerle ve Fatihalarla kahraman evlatlarımızı önce baba ocaklarına oradan da ebediyete, Yüce Rabbimizin katına cennete ve Peygamberimizin komşuluğuna uğurlamış olacağız. Bu vesileyle aziz şehirlerimizin eşleri, çocukları, anne ve babaları başta olmak üzere bütün milletimize ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyor, şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum. “dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de "Şehitlerimiz Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ve Polis Memurumuz Cemal Bozkurt'a memleketimizde düzenlenen törenle veda ettik. Şehitlerimizi baba ocaklarına uğurladık. Kederli ailelerine, tüm sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."ifadelerini kullandı.