Şehit Polisler için mevlit okutuldu

22 Temmuz 2015`te kaldıkları evde uyurken haince şehit edilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ile Okan Acar için mevlit okutuldu.

YEREL 22.07.2019 15:41:59 1103 0
Şehit Polisler için mevlit okutuldu

 

Şehit Polis Memuru Refik Aksoy Caminde düzenlenen mevlit programına İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Belediye Başkanı Abdullah Aksak, ilçe müftüsü Hasari Altunova, Belediye Meclis Üyeleri, Garnizon Komutanı Tnk. Yzb. Tahsin Arda Karabiber ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Yılmaz Yıkmaz ve şehit polislerin mesai arkadaşları katıldı.

 

 Şehit polisler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, burada yaptığı açıklamada yataklarında uyurken haince şehit edilen Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak için mevlit okuttuklarını söyledi. Emniyet teşkilatı olarak teröre ve teröristlere geçit vermeyeceklerini belirten Karakaya, "Gerekirse bu uğurda har daim can vermeye hazırız." dedi.

 

Belediye Başkanı Abdullah Aksak da şehit polislere Allah'tan rahmet dileyerek, "Yüce Allah Polisimize Askerimize güç kuvvet versin. Onların ayağına küçük bir taş bile değdirmesin. Bugün güvenle yaşıyorsak bu onların sayesindedir. Şehitlerimize yüce Allahtan rahmet diliyorum." diye konuştu.