ŞANLIURFA ÇALIŞAN GAZETECİLER CEMİYETİNDEN EREN’E ZİYARET

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan İl Müdürü Halil Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.07.2020 19:40:00 1781 0
ŞANLIURFA ÇALIŞAN GAZETECİLER CEMİYETİNDEN EREN’E ZİYARET

Gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak ve Üyeleri; Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut Kakız, İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Şinasi İnan, Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, Edessa TV Haber Editörü Eyüb Dal, Güneydoğu TV Program sunucusu Mehmet Demir ve Güneydoğu TV Muhabiri Ömer Faruk Subaşı katıldı.

Şanlıurfa’nın en genç nüfusa sahip olduğunu ve bu nedenle hizmete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Cemiyet Başkanı Tahir Gülebak, Müdür Erenden gençlerin hizmet beklediğini söyledi.

Gençlerin sosyal aktiviteye ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Gülebak,”Öncelikle Şanlıurfa’mıza yeni atanan İl Müdürümüz Halil Erene yeni görevinde başarılar diliyorum. Müdür Ereni Batmalı dostlarımızdan ve spor camiasından duyduğumuz kadarıyla birçok çalışmaya imza atmış. Buradaki gençlerimiz içinde kendilerinden en güzel hizmetleri istiyor ve bekliyoruz. Gençlerimizin spora ve sosyal aktiviteye ihtiyacı var inşallah bu ihtiyacı giderir Şanlıurfa’mıza yatırım yapılmasına vesile olursunuz” dedi.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise Şanlıurfa’nın gençlerine en güzel hizmeti edeceğini ve en iyi yatırımları yapacaklarının sözünü verdi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.