Şanlıurfa Valisi Küçük, Ceylanpınarlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, geçtiğimiz günlerde enerji kesintilerinden dolayı Ceylanpınar?da yaşanan gerginliğin ardından ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNCEL 28.05.2014 12:18:31 1829 0
Şanlıurfa Valisi Küçük, Ceylanpınarlı Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Valilik toplantı salonunda konuşan Vali Küçük, yaşanan olayların Ceylanpınar'a yakışmadığını belirterek, "Yaşananlar hepimizi üzmüştür. Bu tür olayların bir daha tekrarlanmayacağı düşüncesindeyim. Yaşadığınız sorunları çözmenin yolu hiçbir zaman şiddete başvurmak olmamalıdır. Hak ararken haksız duruma düşmemek için daha sağduyulu davranmak zorundayız" dedi.

Yaşanan elektrik kesintileri yüzünden sulama yapamadıklarını Vali İzzettin Küçük'e aktaran muhtarlar ise, yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek bu duruma bir çözüm bulunmasını istediler. Muhtarlardan sorunlarıyla ilgili bilgi alan Vali İzzettin Küçük, sorunun çözümü için Ankara'ya gideceğini ve bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile görüşeceğini belirtti.

Son olarak elektrik dağıtım şirketinin sağladığı kampanyalardan faydalanılması gerektiğini kaydeden Vali İzzettin Küçük, çiftçilerden de elektrik faturalarının ödenmesinde daha hassas davranmalarını istedi.