Şanlı Gençler Yaz Spor Okullarıyla Coşuyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran 2015 tarihinde açılışı gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde 20 farklı branşta eğitimler devam ediyor.

GÜNCEL 31.07.2015 16:02:47 1257 0
Şanlı Gençler Yaz Spor Okullarıyla Coşuyor
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran 2015 tarihinde açılışı gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde 20 farklı branşta eğitimler devam ediyor. Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, alanında uzman antrenörler tarafından ücretsiz olarak faaliyet göstermeye başlayan il spor merkezlerinde 5-18 yaş arası öğrenciler eğlenceli bir şekilde sportif aktiviteleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
İL MÜDÜRÜ ERTUĞRUL YILDIZ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Spor Servisi’nde alınan başvurularda vatandaşlarımız, istedikleri branşa kayıt yaptırabiliyor. Toplam 20 branşın yer aldığı Yaz Spor Okullarımızda Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Jimnastik, Eskrim, Futbol, Hentbol, Güreş, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol  kurslarımıza kayıtlar devam etmektedir.
Sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğuna, bu amaçla yaz spor okullarını açtıklarına değinen  Yıldız, “Şanlı gençlerimize hizmet etmek için varız. Bu yıl da gençlerimize spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunduk. Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda hazırladığımız; voleybol, basketbol, taekwondo ve futbol vb. branşlarındaki kurs programımız  başarılı bir şekilde devam ediyor.
Yıldız, Kurslarımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi var ve biz bu ilgiden çok memnunuz. Gençlerimize ve güzel Şanlıurfamıza spor  yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.