Radikal`de işten çıkartmalar başladı

Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can, gazetede yaptığı toplantıda Radikal`in 21 Haziran tarihinde kapatılacağını açıklamasının ardından bugün 4 kişinin işine son verildi.

GÜNCEL 14.06.2014 13:04:41 1432 0
Radikal`de işten çıkartmalar başladı
İŞTEN ÇIKARTILANLAR
Erman Ata Uncu, Firuzan Demir, Emel Alptekin ve Nazan Özcan'ın gazetedeki iş akitlerinin sona erdiği açıklandı.

KENDİ AYRILANLAR
Radikal Gazetesinin Yazıişleri Müdürü Ali Topuzve Yayın Yönetmeni Muhittin Danış ise kendi istekleri ile gazeteden ayrıldı.

DURUMU BELLİ OLMAYANLAR
Özel Haber Servisinden Ömer Erbil, İsmail Saymaz, Fatih Yağmur, Elif İnce ve İdris Emen'in ise durumu belli değil. Elif İnce, İsmail Saymaz ve Fatih Yağmur daha önce Hürriyet'in kadrosuna geçmişti.

YAZARLAR HAKKINDA BİR AÇIKLAMA YOK
Radikal'de aralarında Cengiz Çandar, Tarhan Erdem, Özgür Mumcu, Pınar Öğünç, Cüneyt Özdemir, Orhan Kemal Cengiz ve Oral Çalışlar'ın da bulunduğu yazarların durumu konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ KİM OLACAK?
Radikal gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can bir süre önce Doğan Dijital'in tepesine getirilmişti. Gazetenin internet sitesini ise Pazartesi Sohbetleri ile de bilinen Ezgi Başaran yönetiyor. Radikal'in basılı gazeye son verip dijital yayına geçmesi ile birlikte Genel Yayın Yönetmeninin de Ezgi Başaran olacağı kulislerde konuşuluyor.