Projelerinden Çok, Gezileriyle Gündemde

Karacadağ Kalkınma Ajansı, kurulduğu günden beri yatırımcı çekme ve hibelerinden çok ülke ülke gezileriyle gündeme geliyor. Aktif olarak 2010 yılında faaliyetine başlayan Karacadağ Kalkınma Ajansı yurt dışına her yıl ortalama 2 gezi düzenliyor. Her yurt d

GÜNCEL 7.06.2014 13:47:02 1292 0
Projelerinden Çok, Gezileriyle Gündemde
Dört yılda 10’nun üzerinde ülke gezdiren Karacadağ Kalkınma Ajansı, İtalya, Güney Kore, Çin, Birezilya, Japonya Arjantin, İspanya gezilerinin ardından son olarak da Güneydoğu Asya’ya gezi düzenledi.

3-11 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan ve halen devam eden Sigapur - Malezya gezisinde ise 12 seçkin isim bulunuyor. Bu isimler arasında; Şanlıurfa eski Valisi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Ajans Yönetim Kurulu üyelerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fırat Anlı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin, Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı ve Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Ajans Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun ile Ajans personeli yer alıyor.

Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın Şanlıurfa’ya ve bölgeye yatırımcı çekmek için girişimlerde bulunmasının yanı sıra hibe dağıtımı, proje çağırılarının pek fazla bilinmemesi dikkat çekiyor. Karacadağ Kalkınma Ajansı, Dünyanın masrafını yaparak Dünyanın çeşitli ülkelerine gezi düzenlemesi ile anılması.