Polis okullarında AK Parti torpili!

AK Parti?lilerin, polis okullarına kendi adayları seçilsin diye devreye girdikleri iddia edildi. AK Partili vekiller Muzaffer Yurttaş ile Aydın Şengül?ün bazı isimler için imtiyaz istedikleri öne sürüldü.

GÜNCEL 30.05.2014 09:11:07 1631 0
Polis okullarında AK Parti torpili!
Sözcü gazetesinden Asuman Aranca’nın haberine göre; Bir vekil 11 isim sıralayıp ‘Takdirinizi arz ederim’ notuyla okul müdürüne yazı gönderdi. AKP’liler, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) sınavları için fazla mesai yaptı! Vekilden il başkanına birçok isim ‘torpil’ için okullara yazı gönderdi…

BAKANDAN YARDIM İSTEDİ

Polis adayları için 20 Mayıs 2 Haziran arasında mülakat yapılacağı duyuruldu. AKP’lilerin, İzmir’deki Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu’ndaki sınav öncesi kendi adaylarına ‘torpil’ için devreye girdiği ortaya çıktı. O isimlerden birinin AKP Milletvekili Muzaffer Yurttaş olduğu öğrenildi. Yurttaş’ın imzası bulunan ve İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş’e gönderilen belgede şöyle denildi: “Sayın Bakanım, bilgileri bulunan (11 kişi) adaylar konusunda takdirlerinizi saygılarımla arz ederim.”

3 ADAYIN İSMİNİ VERDİ

Bir talep de AKP İzmir Milletvekili Aydın Şengül’den denizli escort. Şengül imzalı ve Rüştü Ünsal PMYO Müdürü Mehmet Elibol’a hitaben yazılan belgede, “Kardeşlerimiz okulunuzda sınava girecek olup, takdirlerinizi arz ederim” ifadeleri kullanılarak 3 isim verildi.

‘KARDEŞLERİMİZ’ DEDİ LİSTE VERDİ

AKP’li vekil Şengül imzalı belgede, “Kardeşlerimiz okulunuzda sınava girecek” denilerek müdürden torpil istendi.