Özdağ: "Zafer Partisi oyları en hızlı yükselen parti olmak durumunda"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Alanya’da basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL 24.02.2024 15:15:33 54 0
Özdağ:

Özdağ, “Türkiye’nin yüzde 91.4’ü kapsayan bir alanda Zafer Partisi olarak seçimlere giriyoruz. Bu birçok siyasi partinin erişemediği bir seçmen kitlesine eriştiğimiz anlamına geliyor. Tek başımıza, hiçbir ittifakın içerisinde olmadan, yapılan ittifak tekliflerini de geri çevirerek seçim sürecinde partimiz ilerliyor. Alanya’da da Dr. Tahsin Bey, ilk başvuruyu yapan arkadaşlarımızdan birisi oldu. Hemen çalışmalarına güçlü bir şekilde başladı” dedi.

Özdağ, Alanya’da Zafer Partisinin zafere ulaşacağını vurgulayarak,“ Zafer Partisi’nin ortaya koyduğu politikalar Alanya için tek çare olmak durumundadır. Biz Alanya’nın bir turizm kenti olması gerektiğini ama bir göçmenistan olamayacağını söylüyoruz. Mevcut durum, Alanya’nın Alanyalıların elinden çıktığı, Alanyalıların azınlığa kendi şehirlerinde düştüğü, itelenip örselenecekleri bir duruma doğru hızla kayıyor” ifadesini kullandı.

Gençler arasında yayılan uyuşturucu problemine de değinen Özdağ, “Bu iki kentte de uyuşturucuyla güçlü bir şekilde mücadele edilmesinin ve gençlerin uyuşturucu tuzağına düşürülememesinin tek yolu Zafer Partisi’nin Yerel Seçimleri kaybetmemesidir. Biz bu konudaki politikalarımızı Alanya halkına, Antalya halkına, bütün Türk halkına her vesileyle anlatıyoruz, anlatmaya devam edeceğiz. Zafer Partisi, şu anda bütün kamuoyunun kabul ettiği gibi oyları en hızlı yükselen parti olmak durumunda. Bu oy yükselişi 31 Mart’a kadar devam edecek” sözlerine yer verdi.

 

Hibya Haber Ajansı