?Ortadoğu Rönesansı? Çıktı

Ceylanpınar Gazetesi yazarlarından Sosyolog-Rehberlik Aile Danışmanlığı Uzmanı Arslan Özdemir?in, ?Ortadoğu Rönesansı? kitabı okuyucularla buluştu.

KÜLTÜR - SANAT 19.08.2013 12:09:59 4001 0
?Ortadoğu Rönesansı? Çıktı
Sosyolog-Rehberlik, Aile Danışmanlığı Uzmanı Arslan Özdemir’in, Sınırsız Yayın Evi’nden çıkan kitabı Ortadoğu Rönesansı büyük ilgi gördü. Arslan Özdemir ‘’ Bu kitap tarihi ve sosyolojik bir araştırma-inceleme olup, daha çok Anti-Oryantalist bir bakış açısıyla bir dönemi anlatma çabasıdır ‘’ dedi.
Özdemir ‘’Bu çalışmada detaylara boğulmak yoktur. Bilgiler kısa ve öz ifadelerle anlatılmıştır. Bir nevi bu dönemi anlamak isteyenler yol göstericidir. Daha detaylı araştırma yapmak isteyenlere bir yol haritası niteliğindedir. Bugüne buca escort medeniyetlerin başlangıç noktası olan Ortadoğu kültürü Oryantalist bakış açısıyla ortaya konulmaya çalışılırken, aslında ortaya konulmak istenen, Batı hayranlığını artırma çabasıdır. Bu çalışmada detaylara boğulmak yoktur. Bilgiler kısa ve öz ifadelerle anlatılmıştır. Bir nevi bu dönemi anlamak isteyenler yol göstericidir. Daha detaylı araştırma yapmak isteyenlere bir yol haritası niteliğindedir ’’ diyerek, kitabını okurların beğenisine sundu.