MHP Urfa İl Başkanı AK Parti İl Başkanına Bu Görüntüler İçin Bakın Ne Demiş

.

SİYASET 9.02.2024 10:57:00 2281 0
MHP Urfa İl Başkanı AK Parti İl Başkanına Bu Görüntüler İçin Bakın Ne Demiş

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı AK Parti’nin Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtımı esnasında yaşanan ilginç görüntünün perde arkasında AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu açıkladı

 Erdoğan'ın katıldığı Şanlıurfa aday tanıtımında sahneye çıkan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı İhsan Delioğlu ve AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Harran İlçe Başkanı Halit Özyavuz’u aralarına girmesi sırasında yaşanan o anlar gündem olmuştu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu o görüntünün kendisinden kaynaklanmadığını amca çocuğu olan AK Parti Harran İlçe Başkanı ile MHP Harran İlçe Başkanı arasında uzun zamandır devam eden rekabetten kaynaklandığını söyledi.

Kendisinin o görüntünün oluşmaması için AK Parti Harran İlçe Başkanını uyardığını “Misafirimizdir. Girsin aramıza” dediğini hatırlatan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, bu görüntülerden dolayı üzülen, kırılan MHP’lilerin bu durumu hem MHP Şanlıurfa İl Başkanına hem de MHP Harran İlçe başkanından sormasını istedi.

MHP Şanlıurfa İl Başkanıyla da görüştüğünü dile getiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu “Hatta MHP İl Başkanımız aradı görüştüm. O da bana ‘Biz her şeyin farkındayız. Sizden böyle bir şey olmayacağını herkes bilir.’ Durum bundan ibarettir.” İfadelerini kullandı.

 AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu yaşanan söz konusu görüntünün detaylarını ise şöyle ifade etti;  “MHP İlçe Başkanıyla AK Parti İlçe başkanı amcaoğlu. MHP İlçe Başkanı geldi, AK Parti İlçe başkanımızla aramıza girmek istedi. Ben de o arada Mahmut bırak girsin. O bizim misafirimiz dedim. Sorun yok dedim. Ama onların kendi aralarında uzun zamandır devam eden bir rekabetleri var. Bu rekabetin olumsuz görüntüleri oraya yansıdı.

Olay gerçekten böyle oldu. İnanmayan İki ilçe başkanına da sorulabilir. Yoksa benim şahsen bir şeyim yok. Bunu açıklıkla söylemek isterim.
Bu konudan dolayı canı sıkılan MHP’li arkadaşlarımız varsa önce MHP Harran İlçe başkanına bunu sorabilirler.

 Basına “AK Parti İl Başkanı MHP İlçe Başkanını Dışladı” şeklinde yansımasını çok yadırgadım.

İnsan misafir olarak çağırdığına böyle bir şey yapmaz. Bunu hiç kimse yapmaz. Benim de böyle bir şey yapmayacağımı herkes bilir. Bunu MHP camiası da biliyor. Hatta MHP İl Başkanımız aradı görüştüm. O da bana ‘Biz her şeyin farkındayız. Sizden böyle bir şey olmayacağını herkes bilir.’ dedi.
Onlar bizim kardeşlerimiz. Burada birlikte bir mücadele yürütüyoruz.

MHP’den bu görüntülerden dolayı kırılan, üzülen varsa benim nasıl bir davranış içerisinde olduğumu lütfen MHP Harran ilçe başkanına bu durumu sorsunlar. O kendilerine her şeyi söyleyecektir.”