Mardin Time Dergisi`ne görkemli açılış

Mardin?in Kızıltepe ilçesinde Mardin Time dergisi bürosunun açılış kokteyline Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kamu kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda basın mensubu ile davetli katıldı.

KÜLTÜR - SANAT 14.05.2015 13:16:29 5367 0
Mardin Time Dergisi`ne görkemli açılış
Açılışta bir konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş şöyle konuştu: “Bu gün Mardin Time dergisinin bürosunun açılışı için bir araya denizli escortk. Güçlü basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Güçlü basın için güçlü gazetecilerde olması önemlidir. Tarafsız ilkeli objektif gazetecilik çok önemlidir. Bu şekildeki gazetecilik vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesini de sağlar. Artık sosyal medya internet habercilik sayesinde de artık herkes 7’den 77’ye küçük bir gazeteci pozisyonundadır. İletişim çağı demek böyle bir şeymiş. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Dergini Genel Koordinatörü Mehmet Ali Demir ise açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ederek şunları söyledi: “Mardin time ekibi bu yola 2011 yılında başladı. Amacımız bölgede tarafsız ilkeli ve dürüst bir şekilde haber yapmaktır. Hem Mardin’de yaşayan hem de Mardin dışında yaşayan insanlarımızın, Mardin’de olup biteni öğrenmeleri, öğrendiklerini ve düşündüklerini başkalarına duyurma ihtiyacından dolayı çalışmalarımızı yaptık. Bu işe başlarken haber değeri gördüğümüz her şeyi, ırk, din, dil ve ideolojisi ne olursa olsun, bölgenin hassasiyetlerini de dikkate alarak haber yapacağımızı taahhüt ettik.”