Maç Sonrası Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

İstanbul Beşiktaş`ta dün akşam Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı güvenlik önlemi alan polislere yönelik hain saldırıya her kesimden tepkiler sürerken, Ceylanpınar Belediye Sporlu futbolcular ve yönetim ilçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek taziye ziyaretinde bulu

GÜNCEL 11.12.2016 22:20:38 1668 0
Maç Sonrası Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Ceylanpınar Belediye Spor bugün oynadığı maç sonrası yönetim ve futbolcuları ile birlikte Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek taziyelerini sundular.

Amatör ligde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Sporla oynadığı maç sonrası Ceylanpınar Belediye Başkanvekili Murat Daş, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Belediye Spor Kulübü Başkanı Hidayet Dik, Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Orhan Aldırmaz, Belediye Spor futbolcuları ile birlikte ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek dün İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sonrası şehit olan Polis memurları ve siviller vatandaşlar için ilçe Emniyet Müdürü M.Erol Duyar’a taziyelerini ilettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Duyar’a üzüntü ve taziyelerini ileten Belediye yetkilileri ve belediye spor heyeti, birlik ve beraberlik mesajı vererek terörün bu topraklarda hiçbir zaman başarılı olamayacağını belirttiler.

Taziyeleri kabul eden Ceylanpınar ilçe Emniyet Müdürü M.Erol Duyar, ziyaretten dolayı Belediye yetkililerine ve sporculara teşekkür ederek terörle mücadelede azimle devamlılık mesajı verdi.

Ceylanpınar ilçe Emniyet Müdürlüğünden ayrılan Belediye yetkilileri ve futbolcular Çevik Kuvvet Grup Amirliğinde görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular.