KTSD’nin genel kurulunda Ahmet Pura yeniden başkan seçildi

Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği (KTSD) Genel Kurul Toplantısı, 19 Mart 2024 tarihinde Hilton Otel Kozyatağı İstanbul’da gerçekleştirildi. Geniş katılımla düzenlenen ve Ahmet Pura’nın yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği toplantıda,

GÜNCEL 21.03.2024 10:23:39 53 0
KTSD’nin genel kurulunda Ahmet Pura yeniden başkan seçildi

Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayiciler Derneği (KTSD) Genel Kurul Toplantısı, 19 Mart 2024 tarihinde Hilton Otel Kozyatağı İstanbul’da gerçekleştirildi. Geniş katılımla düzenlenen ve Ahmet Pura’nın yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği toplantıda, Pura’nın iş yaşamındaki ellinci ve KTSD’deki 25. yılı kutlandı.

Genel Kurul’da, KTSD’de 1998 yılında göreve başlayan Başkan Ahmet Pura’ya, bugüne kadar verdiği emek ve katkılar için teşekkür edildi.  Ahmet Pura’nın yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüreceği yeni dönemde, Başkan Yardımcılıklarına P&G Türkiye Kurumsal İletişim Lideri Melike Özener ve Avon Türkiye, Kıta Avrupası, Ortadoğu ve Afrika Regülasyon Direktörü Nilgün Dayıoğlugil, Genel Sekreterliğe Hayat Kimya A.Ş. Global Regülasyon ve Kurumsal İlişkiler Grup Müdürü M.Fuat Morgül, Saymanlığa Unilever Türkiye ve Orta Doğu Kişisel Bakım Kurumsal İlişkiler ve İletişim Lideri Ebru Erim getirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada tüm üyelere destekleri için teşekkür eden Pura,

“Ülkemiz ve dünya için bilinmezliklerle dolu iki yıllık dönem sonunda Derneğimiz 35 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi ile sektörün temsili ve referans noktası olma açısından önemini korumaya devam ediyor.

Kuruluşumuzdan bugüne bir sivil toplum örgütü olarak öncelikli hedefimiz; temiz tutan, güzellik yaratan, halk sağlığının korunmasını sağlayan ve tüketicilerin olmazsa olmazı ev ve kişisel bakım endüstrisi ve ürünlerinin yasal, bilimsel, toplumsal platformlardaki ortak sesi olmaktır.

Önümüzdeki dönemlerde de Derneğimizin yürüttüğü çalışmalarda; her zaman ilk günkü heyecan, motivasyon ve sinerjimizin artarak devam etmesini diliyorum. Ayrıca sektörümüzün genel beklentisi olan Piyasa Gözetim ve Denetim Kurumu’nun bu yıl içinde kurulması umuduyla hepimize iyi bir dönem diliyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı