Kaymakam KEKLİK’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

.

GÜNCEL 18.03.2020 11:50:00 2397 0
Kaymakam KEKLİK’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

ceylanpınar Kaymakamı  Mehmet Keklik’ten çanakkale mesajı; İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta bir "ön sözü’’ ve başlangıcı olan Çanakkale zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir. Fedakârlığın doruk noktasına ulaştığı bir var olma mücadelesi olan Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu bütün dünyaya göstermesi bakımından tarihi bir öneme sahiptir.

Bugün bizlere düşen görev; şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.

Tarihe altın harflerle yazılmış bu anlamlı gün vesilesiyle, gazilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerken, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa uğrunda şehit düşen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.