KAYMAKAM MEHMET KEKLİK`İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Ceylapınar ilçe Kaymakamı Mehmet KEKLİK, yayınladığı mesajında, ?Kadınlarımız aile kurumunun temel taşı, milletimizin baş tacıdır.

YEREL 8.03.2019 12:06:34 1041 0
KAYMAKAM MEHMET KEKLİK`İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 Fedakârlığı, sevecenliği, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanında etkin bir şekilde görmek bizleri sevindirmektedir.

Günümüzde Türk kadını, hemen hemen her sektörde görev almakta iş hayatından siyasete, sanattan spora birçok alanda uluslararası başarılara imza atmaktadır. İlçemizde de, kadınların gerek kamu gerek özel sektörde çalışarak, gerekse kendi imkânları ve emekleriyle üretime katılmaları memnuniyet vericidir. Anne, eş ve kardeş gibi en yüce unvan ve değerleri uhdesinde barındıran kadınların eğitimli, düşünen, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir şekilde katılan bireyler olmaları ülkemizin aydınlık geleceği açısından son derece önemlidir. Ne mutlu bize ki, milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız.

 

‘’Cennet Anaların ayakları altındadır.’’ buyruğunun takipçisi olan bizler, bugüne buca escort kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutlar, yürekleri sevgi dolu tüm kadınlarımıza saygılarımı sunarı"