Kaymakam Mehmet Keklik?in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Kaymakam Mehmet KEKLİK, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

YEREL 15.07.2019 09:39:25 1072 0
Kaymakam Mehmet Keklik?in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Kaymakam  Mehmet KEKLİK Mesajında; Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 tarihinde devlet içerisinde yapılanan bir grup paralel yapı ve FETÖ terör örgütü üyesinin yapmış olduğu kalkışma ile ciddi bir badire atlatmıştır. 15 Temmuz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, milletimizin kahramanlık, cesaret, azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir demokrasi destanıdır.

Bu necip millet imanından aldığı güçle, ikinci bir Çanakkale savunması yaparak, şehadeti göze almış ve tankların önüne yatarak, namluların önünde dimdik durarak, kurşunlara göğsünü siper ederek ülkesine, seçilmiş Cumhurbaşkanına, hükümetine, iradesine, izzetine, şerefine ve namusuna sahip çıkmıştır. Millet olmanın, vatan ve bayrak sevgisinin ne demek olduğunu dost ve düşman herkese bir kez daha göstermiştir.

Darbe girişimi karşısında milletimizin göstermiş olduğu büyük cesaret ve kahramanlığın doğru bir şekilde organize edilmesi ve yönlendirilmesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü liderliği ve önderliği en önemli rolü oynamış, bu liderlik halkın inancını pekiştirmiş ve darbeye karşı halkın direnişini başarılı kılmıştır.

Dünya tarihine altın harflerle kazınmış bu şanlı demokrasi mücadelesi gelecek nesillere ilham kaynağı denizli escorttır. Milletimizin ortaya koyduğu bu ruh ve irade, gelecek nesillerimizin sinesinde var olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3’üncü yıldönümünü anıyor, 15 Temmuz gecesi vatanı uğruna canı pahasına mücadele edip şehadete erişen yiğitlerimizin nezdinde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm gazilerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. Kökleri hem içeride hem de dışarıda bulunan paralel devlet yapısı ve terör örgütü tarafından milli iradeye karşı girişilen bu menfur ve melun darbe kalkışmasını lanetliyorum.'ifadeleri kulandı.