Kaymakam Keklik, Küçük Leyla`ya Yardım Elini Uzattı

Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, doğuştan tek bacağı kısa olan 10 yaşındaki Leyla`yı evinde ziyaret ederek sahip çıktı. Leyla`nın ameliyat olup sağlığına kavuşması için çalışma başlattı.

YEREL 15.02.2019 17:23:36 1083 0
Kaymakam Keklik, Küçük Leyla`ya Yardım Elini Uzattı

Her fırsatta yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşan Kaymakam Keklik, Leyla'nın yardım çığlığına sesiz kalmayarak yine ilk yardım elini kendisi uzattı. Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden ve ortopedik rahatsızlığı olan Başak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Leyla Öztürk’ü evinde ziyaret eden ilçe Kaymakamı Keklik, geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

Leyla'nın tedavisi için çalışma başlatan Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik ''Leyla kızımızın tedavisi için Kaymakamlığımızca her türlü desteğin verilecektir. İstanbul’da iyi bir klinikte tedavi edilmesi için gerekli araştırmayı yapıp, dileğimiz Leyla kızımızın bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu'' ifade etti.
 

Öte yandan Kaymakam Keklik, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç'a Leyla'nın derslerinden geri kalmaması için talimat verdi. Böylelikle Leyla, kendi evinde okula gitmiş gibi derslerinden geri kalmayarak eğitimini almış denizli escort.
 

Gerçekleşen ziyarete İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Vakıf Müdürü Mehmet Şengül katıldı.